Menu

Bill Bailey

Stockholm

Cirkus
måndag, 19 september 2016 kl:19:30

The Telegraph: The brainiest comedian of his generation

4 av 5 stjärnor till ”Limboland”

I september kommer den brittiske komikern Bill Bailey till Sverige med sin nya show “Limboland”. Tema för showen är gapet mellan hur vi föreställt oss att våra liv skulle vara och hur det egentligen blev. På det skarpsinniga och rappa sätt som blivit hans signum, berättar han historier från sina egna upplevelser om hur det är att befinna sig i det läget. Och eftersom Bill Bailey är en mycket begåvad musiker – han har kalltats ’komedins Mozart’ av Sunday Times – så är showen naturligtvis kryddad med musik, bland annat en underbar nerstämd tolkning av Happy Birthday.

Bill Bailey hör till gräddan av brittiska komiker och många i Sverige känner igen honom från BBC-programmet QI med Stephen Fry där han är en ofta återkommande gäst och en publikfavorit. Bailey har tagit sig till komikertoppen tack vare sin högst personliga stil som får publiken att kikna av skratt. Hans nya show ”Limboland” är inget undantag.

The Guardian skrev om showen: ’Bailey tar sig tid att kåsera om de historier han vill berätta och de ämnen han vill belysa. Han underhåller på ett sätt som ingen annan och han ber inte om ursäkt för sin egen smak eller sina märkliga tvångstankar.’

Pressröster om “Limboland”:

***** “Bailey is still at the top of the game.”

The Times

***** “Intelligent and funny. A mind to thrill. Breath-taking.”

Metro

***** “Bailey is a virtuoso. An exquisite romp through every comic trope from music hall to alternative comedy.”

The Sunday Times

**** “Bailey’s comedy is in full working order and back to his blithe best.”

The Guardian

**** “An uproariously funny show. Huge laughs.”

The Evening Standard

**** “On top form; joyous, playful, effortlessly funny. More festive cheer than Santa this Christmas. Trademark fanciful musings and musical deconstructions are out in full force. The musically-dexterous comic is at his best.”

Ingen åldersgräns
Doors: 18:30
Evenemangsstart: 19:30
Evenemangsslut: 22:30
Längd på show: ca 2 timmar inkl 20 min paus

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

måndag, 19 september 2016 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

385kr - 875kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad