kl: 19:30

Johnossi flyttar resterande vårturné på grund av olycksfall.

Med endast sex konserter kvar på en nästintill slutsåld Europa- och Sverigeturné tvingas nu Johnossi att ställa in resterande datum på grund av ett olycksfall. Sångaren John Engelbert har drabbats av en benskada efter ett fall på scenen nyligen under en av bandets konserter.

Köpt biljett gäller till det nya datumet.

Vid återköp av biljett, kontakta det försäljningsställe du köpte biljetten hos.

John Engelbert hälsar till alla fans:
”Vi har varit ute på turne i ca en månad nu och det har otroligt nog efter över 800 spelningar på 13 år som band aldrig känts så fantastiskt roligt och fulländat att spela live som det gör nu.

För 12 dagar sen spelade vi i Karlstad.

Framför scenen i diket till publiken stod det ett gäng högtalare på rad. I mitt uppjagade tillstånd sprang jag ut på högtalarna för att komma närmare publiken.

Plötsligt föll jag hejdlöst ner med ena benet mellan två högtalare.

Jag slog i magen och smalbenet hårt och blev halvt buren av scen.

Väl backstage konstaterade vi snabbt att jag fått ett kraftigt blödande jack i smalbenet. Vi tvättade rent och la ett förband.

Efter några minuters övervägande kände vi i samråd att det nog inte behövde sys. Det var trots allt bara ett jack i smalbenet och det har man fått många gånger förr...

Vi fortsatte turnen med ytterligare sex gig och allt är hur fett som helst. Inte ont i benet alls.

Men när jag kom hem till Stockholm natten till söndag så svullnade plötsligt hela benet upp och en fruktansvärd smärta från helvetet gav sig till känna.

Jag uthärdade några timmar tills jag till slut nästan svimmade av smärta och bestämde mig för att åka till sjukan.

Jag trodde verkligen att jag skulle bli bra på några dagar, men efter en omfattande operation igår så är det konstaterat att jag drabbats av en ovanligt aggressiv bakterieinfektion i smalbenet.

Bakterien har lyckats ta sig in hela vägen till skelettet och trots behandling med antibiotika rakt in i blodomloppet så har inte antibiotikan kunnat vinna fighten mot infektionen.

Resultatet är nu dessvärre att det kommer ta lång tid innan jag är tillräckligt återställd för att kunna äntra scenen igen.

Så det är med stor sorg i hjärtat vi måste meddela att de kommande veckornas spelningar ställs in med omedelbar verkan.

Nästa gig kommer bli på Gröna Lund i Stockholm den 11 maj. Då jävlar blir det revansch!!!

Kram på er alla!

/ John

Efter tre och ett halvt år sedan senaste albumreleasen är nu rockduon Johnossi tillbaka starkare än någonsin. Nya singeln ”Air Is Free” släpps idag och i mars åker bandet på turné.
I över ett decennium har Johnossi lockat fans att förlora sig i sitt musikaliska universum. Ett band som vägrar stå still. I nya bombastiska singeln ”Air Is Free” har man fortfarande basen i gitarr och trummor men expanderar sitt sound med bland annat blåsinstrument, kvinnlig kör och en modern produktion.
Kompisarna i svenska producent-teamet Astma & Rocwell (även med i bandet NONONO) delade Johnossis vision och satte sig i producentstolarna. Fullt medvetna om att de aldrig tidigare producerat ett rockband var de fast beslutna om att behålla bandets musikaliska kärna, men klä den i en ny modern ljudkostym.
Nya singeln ”Air Is Free” dundrar fram med en ljudbild i arenastorlek och är första smakprovet och startskottet för vad som komma skall längre fram i höst. Johnossi släpper en EP den 8 november med ”Air Is Free” som titelspår. Bandets femte album släpps sen i början av 2017.
Lyssna på Air Is Free här!
Johnossi har efter massivt turnerande jorden runt det senaste decenniet mutat in sig som ett av de allra bästa livebanden. I mars - april 2017 tar dom sin högexplosiva show ut på vägarna igen.
Bandet kommer att göra en spelning på Hoxton Square Bar i London redan den 8 november.
TURNÉ
Sverige / Norge 2017
15 mars Göteborg (SE) Trädgårn
16 mars Oslo (NO) Rockefeller
17 mars Karlstad (SE) Nöjesfabriken
18 mars Helsingborg (SE) The Tivoli
23 mars Malmö (SE) KB
24 mars Norrköping (SE) Arbis
25 mars Uppsala (SE) Katalin
31 mars Gävle (SE) Slick City
1 april Örebro (SE) Frimis
3 april Stockholm (SE) Cirkus
6 april Åre (SE) Bygget
7 april Borlänge (SE) Liljan

Övriga Europa 2017
1 mars Leipzig (GER) Werk 2
2 mars Vienna (AUT) Flex
3 mars Munich (GER) Muffathalle
4 mars Zurich (CH) Volkhaus
6 mars Cologne (GER) Essigfabrik
7 mars Münster (GER) Skaters Palace
8 mars Amsterdam (NL) Bitterzoet
10 mars Berlin (GER) Columbiahalle
11 mars Hamburg (GER) Docks
Alla biljetter släpps måndag 10 oktober kl. 10.00.

OM JOHNOSSI
Johnossi består John Engelbert (sång och gitarr) och Oskar ”Ossi” Bonde (trummor). I tjugoårsåldern startade de duon, som efter bara tre spelningar och några månader tillsammans som band, skrev sitt första skivkontrakt.
2005 släpptes deras självbetitlade debutalbum och sedan dess har de hunnit släppa ytterligare tre album samt turnera i främst Europa, men även i USA och Japan.
Duon har flertalet platinasäljande album och singlar i bagaget och har blivit belönade med prestigefyllda priser som en Grammis för ”Bästa grupp” och två P3 Guld-statyetter också dessa för ”Bästa grupp”.

Kontaktpersoner:
Anders Larsson, Turnéproducent
+46 70 440 41 13 larsson@unitedstage.se
Annele Hencz, Presskontakt
+46 70 529 68 02 Annele.hencz@umusic.com

Åldersgräns: 13 år
Arrangör: United Stage Artist


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-11-01 19:30


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Djurgårdsslätten 43-45


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

425kr - 620kr


Kort länk hit:

Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Rättelse: Imorgon Släpps Nanos Nya Singel "one"
PRESS
17 aug
kl: 19:00

Rättelse: Imorgon Släpps Nanos Nya Singel "one"

Imorgon fredag följer Nano upp den stora succéen med "Hold On" - då släpps låten "One". 

Håll utkik!... Klicka för att läsa mer

Bild på Virala Dj-Stjärnan Martin Jensen Släpper Låten
PRESS
18 aug
kl: 11:10

Virala Dj-Stjärnan Martin Jensen Släpper Låten "wait" Feat Loote & Fans

Med över 2,5 miljoner följare på Facebook och mer är 300 miljoner streams på senaste spåret "Solo Dance", har Martin Jensen från Danmark kommit att bli en av vår tids största virala fenomen i musikvärlden. Idag släpps låten "Wait" feat Loote & fans.

Jensen är verkligen en artist av vår era som använder sociala medier för att bibehålla en kontinuerlig dialog med sina fans. Detta speglar sig också i skapandet av hans låtar. Likaså när det kommer till skapandet av nya spåret "Wait".

"I've always got my fans and their reaction in the back of my mind when I'm making music, but this time I thought they should play a more prominent part in my production," förklarar Martin.

"We launched a competition and asked fans to send in videos of themselves singing the pre-chorus to the song, not knowing what to expect at all, and we were pretty nervous about it," fortsätter Martin.

"Luckily it turns out the average Martin Jensen fan is a great singer and I can barely wait to see my fans reactions to it. I owe them a lot, and this is a way for me to thank them," avslutar Jensen ödmjukt.

Med på spåret hittas även Emma Jackson, ena halvan av New York-baserade duon Loote (Emma Lov och Jackson Foot).

"Jackson's vocal production on Emma's ... Klicka för att läsa mer

Bild på Miley Cyrus Släpper Singeln
PRESS
18 aug
kl: 16:50

Miley Cyrus Släpper Singeln "younger Now" Idag Och Nya Albumet 29 September

Idag släpper härliga Miley Cyrus titelspåret "Younger Now" från kommande albumet som har releasedag fredagen den 29 september. 

Texten till nya singeln "Younger Now" är skriven av Miley Cyrus och för musik och produktion står Oren Yoel tillsammans med Miley. 

I mäktiga musikvideon till "Younger Now" som också har premiär idag hyllar Miley sin stora idol och inspiration Elvis Presley. Musikvideon är regisserad av Diane Martel i samarbete med Miley Cyrus.
På MTV VMA-festligheterna i Los Angeles den 27 augusti uppträder Miley Cyrus och hon är också nominerad i kategorin "Best Pop". Förutom att släppa nytt album i höst är Miss Miley även aktuell som en av coacherna i amerikanska versionen av TV-showen The Voice.

Singeln "Malibu" som släpptes 12 maj har snurrat över 250 miljoner gånger på YouTube och har streamats över 275 miljoner gånger. Albumspåret "Inspired" släppte Miley i samband med Pridemånaden (juni i USA) och hon framförde den för första gången på välgörenhetskonserten "One Love Manchester" den 4 juni. Med sin Happy Hippie Foundation vill Miley att samhörighet och gemenskap i samhället ska få vara ledord och att unga människor ska engagera sig i sin närmiljö och arbeta mot orättvisor och utanförskap.

"Younger Now" - releasedatum 29 september
1. Younger Now
2. Malibu
... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter