Menu

Lisa Nilsson - på turné 2017

Stockholm

Cirkus
måndag, 27 februari 2017 kl:19:30

LISA NILSSON PÅ NY EFTERLÄNGTAD VÅRTURNÉ

I våras turnerade Lisa Nilsson i Sverige och Danmark inför 30 000 besökare på slutsålda konserthallar med bl.a. de bejublande låtarna från ”Så mycket bättre” och det då nysläppta samlingsalbumet ”Ingen gör det bättre”. Nu är hon tillbaka med en efterlängtad vårturné 2017. Den 16 februari intar hon Gävle Konserthus och fortsätter sedan till tio andra svenska städer.

Sedan den uppskattade turnén i våras har Lisa Nilsson varit högaktuell med bl.a. ”Jazz Under Stjärnorna”-festivalen, festkonsert till minne av Olle Adolphson på Stockholms Konserthus och med en roll i den pågående inspelningen av den danska långfilmen ”Gud taler ud”, baserad på en roman av Jens Blendstrup där Lisa Nilsson spelar huvudrollens fru.

Konserten presenteras av Blixten & Co.
Längd: Ca 2h utan paus

Besök www.blixten.se för mer information om evenemanget och om oss.



Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

måndag, 27 februari 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musikal

Kostnad

295kr - 1055kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad