kl: 21:00

LEDIN – SKARPT LÄGE

Cirkus


BILJETTER / MER INFORMATION


Han är tillbaka!
En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum.
Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin.
Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna.
Föreställningen har premiär på Cirkus i Stockholm den 15 september 2017.
Missa inte höstens musikaliska lyckopiller!

Arrangör: 2 Entertain, Live Nation & Vicky Nöjesproduktion
Längd ca 90 minuter

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-09-15 21:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Djurgårdsslätten 43-45


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

295kr - 2850kr


Kort länk hit:

Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Lorentz Är Tillbaka Med Albumet
PRESS
19 jun
kl: 16:30

Lorentz Är Tillbaka Med Albumet "lycka Till" 

En av Sveriges största artister är tillbaka! Lorentz överraskar idag den 16 juni med nya albumet "Lycka till".

LYSSNA: http://Lorentz.lnk.to/LyckaTill

Se trailer till albumet, regisserad av Ty Olson:

Efter hyllade "Kärlekslåtar" som troligtvis var det mest omtalade albumet under 2014, återvänder nu Lorentz med sin uppföljare.

Albumet är skrivet av Lorentz Alexander och producerat av Vittorio "Vito" Grasso, Hampus "Vinter" Bergh och Mats Norman. Övriga gästartister och låtskrivare är Madi Banja, Eric "ceo" Berglund och Iman Conta Hultén.

"Jag slutar aldrig hitta ny inspiration för att göra ny musik. Det som har fått mig att vilja göra den här skivan är att göra en ännu bättre skiva än förra gången. Alla låttexter handlar om saker som har hänt i mitt liv senaste åren, saker som jag känner, tycker om och inte tycker om".

Tracklist:
1. Toxic
2. Schnip schnip
3. Holiday
4. Fiona
5. Formula
6. James Dean
7. Be för mig ft. Madi Banja
8. 120 euro ft. CEO, Madi Banja
9. Demons
10. När allt det här är över
11. I've Got the Spirit But Lose the Feeling
12. Glad för mig
13. Ingen som du

Mer om Lorentz:

Sommaren 2014 släppte Lorentz sitt debutalbum "Kärlekslåtar" som troligtvis var det mest hyllade albumet under 2014. Låtar som "Visa mig vägen", "Allt från ... Klicka för att läsa mer

Bild på Ständig Sommar Med Jakob Karlberg Som Släpper Nya Singeln,
PRESS
19 jun
kl: 16:30

Ständig Sommar Med Jakob Karlberg Som Släpper Nya Singeln, "ta Med Dig Solen".

Att "Fan va bra" var sommarens låt 2015 är nog ingen som har glömt. Har man streamat dryga 27 miljoner, då har man gjort avtryck.

Nu är Karlberg tillbaka med nya låten "Ta med dig solen" och vi kan vara trygga med att vi har en säker kandidat till en stor sommarlåt även 2017! 
Så här säger Jakob själv om låten: "Jag har sett fram emot att släppa "Ta med dig solen" sen i februari när vi började jobbade med den. Den handlar om att bli lämnad i ett regnigt Sverige och hoppas på sol och kärlek snart igen"".

Karlberg bördig från Alingsås, är alltså tillbaka och även denna gång med hitsnickeriet i ett stadigt grepp.Gitarren är med, hatten är på plats, möjligen har håret blekts något av solen som följer honom...

Singeln har Jakob skrivit tillsammans med Norlie KKV, Jimmy Jansson och Fredrik Sonefors.

 "Ta med dig solen" släpps idag 16 juni.

Management:
Johan Söderholm
Sqream Management AB
Johan@sqreammanagement.com

Följ Jakob Karlberg här:
FB
Instagram... Klicka för att läsa mer

Bild på Addicted Raket På Svenska Danslistan
PRESS
20 jun
kl: 10:00

Addicted Raket På Svenska Danslistan

Broken Door singeln Addicted klättrar just nu som en raket på svenska danslistan och denna vecka tog Addicted klivet in Topp 20!

Amerikanska PopExpress valde ut Addicted som en av 14 låtar i sitt veckoutskick, vilket resulterat i radioadderingar på TopRadioHits/Cypern, RadioHits/Rhodos, Yle/Finland och rBeats/USA för att nämna några få.

Addicted har listats i flertalet stora spellistor runt om i Europa (Musik för arbetsdagen, Helg!, The New Walz, Aktuellt, New Music Friday (France), Middagsmusik, FilterFresh/Schweitz, TropicalHouse/Digster, Fresh/Digster osv).

I höst väntar en spännande utlandslansering för duon. För att möta det internationella intresset har Broken Door gått in i studion och tagit fram uppdaterade versioner av Addicted. Resultatet blev: en akustisk version, en remix samt en radio edit.

Låtskrivaren Pier Schmid:
Vi bryter ny mark med Addicted och vi är dessutom oerhört spända inför den internationella lanseringen vi har framför oss. Vi har jobbat hårt i studion med framtagandet av nya Addicted versioner så det är såklart fantastiskt att höra att Addicted fått ny luft under vingarna! Det ger energi och är extra inspirerande.

Sångaren Tobias Östlund:
Musik är våran passion och vi kan inte annat än att glädjas över allt kul som händer nu. Vi gör oss redo för en fantastisk sommar med spelningar och inspelningar i studion inför kommande EP´n Colours.

... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter