Menu

Diana Krall

Stockholm

Cirkus
måndag, 2 oktober 2017 kl:19:30

Diana Krall till Cirkus i Stockholm den 2 oktober.

Den flerfaldiga Grammisvinnaren, den prisbelönta jazzpianisten och sångerskan Diana Krall har offentliggjort de första konserterna i hennes 2017-2018 världsturné. Samtidigt släpper hon sitt efterlängtade album som gess ut på Verve records.
Turnén börjar i Nordamerika den 2 juni i Minneapolis, MN på The State Theater. Den europeiska delen av turnén börjar 10 september i Vejle musikteater, Danmark samt två kvällar på Royal Albert Hall i London den 27 och 28 september.

Diana Krall är den enda jazzartist som haft åtta album på Billboards Jazzalbum lista. Sammantaget 5 grammy Awards, 8 Juno Awards. 9 Guldalbum, 3 platinum album och 7 ”multi-platinum” album.
Diana Krall är den enda jazzmusiken att ha åtta album debut på toppen av affischtavlan Jazz album diagram. Hittills har hennes album samlat fem Grammy Awards, åtta Juno® Awards och har också tjänat nio guld, tre platina och sju multi-platina album. Krall unika konstnär överskrider varje enskild musikalisk stil och har gjort henne till en av de mest kända konstnärerna i vår tid.

Diana Krall - piano/vocals
Anthony Wilson - guitar
Karriem Riggins - drums
Stuart Duncan - fiddle
Robert Hurst - Bass


Mer info om Världsturnén:

Arrangör: Julius Production AB och ÍCO
Längd 90 minuter, ej paus



Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

måndag, 2 oktober 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

595kr - 1460kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad