Menu

Miriam Bryant

Stockholm

Cirkus
tisdag, 2 maj 2017 kl:19:30

2016 var ett år att minnas för Miriam Bryant. Hon åkte på en omfattande Sverigeturné och slog publikrekord på flertalet platser, vann Årets Låt för sommarens stora singel ”Black Car” på P3 Guld och var nominerad till Bästa Liveakt på samma gala. Hon är även nominerad till en Grammis samt återfanns på listan över Sveriges mest streamade artister.

2017 kommer bli minst lika bra och händelserikt. I januari släppte hon senaste singeln Everything som stadigt klättrar på listorna och idag kan Miriam meddela att hon kommer att ge sig ut på en vårturné:

Hej allesammans! Snart ska jag ut på en liten raket-turné. Tre stycken spelningar. Jag ser så otroligt mycket fram emot framtiden, för då ses vi hoppas jag. I Lund, Göteborg eller Stockholm.
I samband med de tre spelningarna kommer nya singeln ”Rocket” att släppas och innan sommaren är här kommer även en EP med två nya spår.


Åldersgräns: 13 år
Arrangör: United Stage Artist


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

tisdag, 2 maj 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

460kr - 675kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad