Menu

Bowie Experience

Stockholm

Cirkus
onsdag, 4 oktober 2017 kl:19:30

Succén från England! BOWIE EXPERIENCE – ”Worlds number 1 celebration of David Bowie” är tillbaka med en helt ny show ”THE GOLDEN YEARS TOUR” ännu en spektakulär hyllning till David Bowie som fått fantastiska recensioner av både publik och kritiker runt om i världen. THE GOLDEN YEARS TOUR innehåller ett antal ”nya” Bowiehits som inte var med i den förra showen. Publiken får uppleva musiken, kläderna och stämningen från en av världens största pop-ikoner – David Bowie. Det är en oförglömlig resa i ljud, ljus och bild genom David Bowies år som artist från Space Oddity via Cat People fram till Let’s Dance.

Bowie Experience är världens mest populära och autentiska hyllning till ”the thin white duke och är känd för sin häpnadsväckande känsla för detaljer. På scenen som David Bowie får publiken uppleva den röst- och porträttlike artisten och multiinstrumentalisten Laurence Knight tillsammans med musiker och kör av absolut världsklass. Denna show innehåller hits från A till Ziggy och är ett absolut måste för alla nya och gamla hängivna Bowie fans.

Världens främsta hyllning till David Bowie, Bowie Expericence, innehåller bland annat låtar som Cat People, Dancing in the streets, Space Oddity, Starman, Fashion, Life on Mars, Under Pressure, Rebel Rebel, Modern Love, All the Young Dudes, Lets Dance, Heroes, Fame och Absolute Beginners.

Föreställningen är ca 2:20 inkl paus. (2 x 60 minuter + 20 minuters paus)
13årsgräns

För mer info www.bowietribute.se


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

onsdag, 4 oktober 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

595kr - 1065kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad