Menu

Paramore

Stockholm

Cirkus
fredag, 7 juli 2017 kl:19:30

Paramore är Tennessee-bandet med superhits som ”Ain’t It Fun”, ”Misery Business” och ”Still Into You”. Medgrundaren och trummisen Zac Farro har anslutit till bandet igen och trion är komplett: med Hayley Williams som sångerska och Taylor York på gitarr. Den 12 maj släpps bandets femte album ”After Laughter” och i sommar ser vi fram emot att bandet intar Cirkus: fredag 7 juli!

Biljetterna släpps fredag 28 april kl. 09.00 via LiveNation.se

Ända sedan debutalbumet ”All We Know Is Falling” från 2005 har bandet skördat framgångar och turnerat över hela världen. Priser och utmärkelser har regnat över bandet i form av Grammy Awards, Kerrang! Awards, MTV Europe Music Awards, NME Awards, People’s Choice Awards och Teen Choice Awards för att nämna några - för att inte nämna nomineringar i minst lika många galor genom åren.

Med en mix av alternative rock, pop punk, pop rock, emo pop och power pop har Paramore skapat ett lika unikt och framgångsrikt sound som en stark fanskara. De tre medlemmarna har nått nästan ikonstatus - med fanklubbssektioner spridda över hela världen.

Och vi kan glädja alla svenska Paramore-fans med att Paramores nya singel och video ”Hard Times” släpptes precis NU - och du kan se den HÄR!

Ladda upp med videon. Peppa inför albumsläpp. Och framför allt: var redo vid biljettsläpp den 28 april! Ses på Cirkus i sommar!


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

fredag, 7 juli 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

355kr - 485kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad