Menu

Marching for Love

Stockholm

Cirkus
tisdag, 17 oktober 2017 kl:19:00

Marching for Love är en fantastisk musikupplevelse för alla åldrar, med en stor kör med flera hundra ungdomar och körer från Stockholm, som tillsammans med artister från Sverige och Sydafrika ger Dig en oförglömlig kväll.

Medverkar gör våra Star for Life ambassadörer Ken Wennerholm och Göran Rudbo i Triple & Touch. På scen ser ni även den sydafrikanska artisten Thandiwe Mazibuko och fantastiska Star Choir South Africa. På konserten får vi också se och höra The Real Group och Gunhild Carling.

”Varm, varierande och storslagen. En afrikansk injektion i ett kylslaget Sverige” - Norrköpings Tidningar

”En av de mäktigaste känslor jag upplevt i hela mitt liv” - Måns Zelmerlöw

”Det coolaste jag varit med om” - The Moniker

Star for Life har sedan 2006, genom sina svenska musikambassadörer Ken Wennerholm och Göran Rudbo, tillsammans med sydafrikanska ungdomar och coacher genomfört konserter och galor i hela Sverige för att sprida kunskap om Star for Lifes arbete i södra Afrika. Ca 30 000 svenska ungdomar har de senaste åren deltagit under dessa konserter.

En av de mera påtagliga erfarenheter vi gjort under våra konsertturnéer är den otroliga interaktion som uppstår i mötet mellan afrikanska och svenska elever, när vi använder musiken som brygga. Svenska ungdomar har, efter våra konserter tillsammans, blivit så berörda att det ofta utmynnat i egna initiativ för att ställa upp varandra, både i Sverige men också i en annan del av världen


Föreställningens längd: ca 2h 35min
Paus: JA
Ingen åldersgräns
Arrangör: Star for Life

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

tisdag, 17 oktober 2017 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

360kr - 450kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad