Menu

Helmut Lotti

Stockholm

Cirkus
söndag, 11 februari 2018 kl:18:00

Den internationella stjärntenoren är tillbaka och utlovar en
känslomässig show du inte får missa!
Efter lång tystnad ger sig nu Helmut Lotti ut på en fantastiskt ”Come Back Tour” med mer än 57 konserter i Tyskland, Belgien, Österrike, Danmark och Sverige. 80 % av alla biljetter är redan sålda! Det råder inga tvivel om att han varit saknad på scen.

1995 erövrade han hela världen när albumet ”Helmut Lotti Goes Classic” gavs ut och åren efter följde en lång rad sublima album samt en mängd duetter med världsstjärnor som Andrea Bocelli, Eros Ramazotti, Placido Domingo, Sarah Brightman och Cliff Richard.

Han kommer till Skandinavien i februari 2018 med en konsert fylld av de största hitsen från de många utgivna albumen samt sånger från det nyutgivna albumet ”Comeback”. Det är en samling av hans största hits från ”Helmut Lotti go Classic” – ”Out Of Africa” ”Helmut Lotti – My Tribute To The King” med flera.

Publiken kan se framemot en 2 timmar lång konsert tillsammans med en 22-mans orkester och Helmut Lotti på full volym som med glädje har återvänt till sina svenska och skandinaviska fans.








För mer information och pressbilder: www.helmutlotti.de



Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

söndag, 11 februari 2018 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

590kr - 1000kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad