Menu

Mando Diao, Platinumbiljetter

Stockholm

Cirkus
tisdag, 24 oktober 2017 kl:19:30

Till det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter.
• Begränsat antal och endast tillgängligt på Ticketmaster.se.
• Max 4 st biljetter per person.

Varför ska du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter?

• Försäkra dig om att få de mest eftertraktade biljetterna till de populäraste evenemangen.
• Dynamisk prissättning: Priset baseras och kan ändras beroende på efterfrågan.
• Säker tillgång till kvalitetsunderhållning med Ticketmaster Platinum.

För mer information om Ticketmaster Platinumbiljetter – se ”Övrig evenemangsinfo”.




MANDO DIAO PÅ NORDISK HÖSTTURNÉ!

Mando Diao är den svenska världssuccén som genomgått sin mest utmanande tid hittills - och som kommit ut på andra sidan med ett av deras bästa album: Good Times. Med förnyad energi och med full fokus på bandets magiska liveshower förbereder sig kvintetten nu för en efterlängtad höstturné i Norden! Utöver Oslo i Norge och Helsingfors i Finland gör bandet nedslag i Karlstad, Falun, Umeå, Stockholm, Malmö och Göteborg!

Biljetterna till Mando Diaos turné släpps den 6 juli klockan 09.00. Mer info via LiveNation.se Statistiken, priserna och hyllningarna talar sitt tydliga språk: Mando Diao är ett av de största rockband vi haft i Sverige. Med åtta studioalbum (+ samlingsskiva och liveskiva bland annat) och över 1,5 miljoner skivor har Mando Diao varit en kraft att räkna med, från debuten 2002.

Det har blivit över 1500 konserter i över 30 länder - där man har flera gånger varit headlineakt framför tiotusentals människor på stora festivaler. Det är också en liveshow som inte sällan hyllas - och har bland annat genererat Rockbjörnens pris som Årets Livegrupp.

Efter en omtumlande tid så har bandet landat på fötter igen - och som de har gjort det. Senaste albumet Good Times har snabbt blivit en modern Mando-klassiker. Ledda av sångaren Björn Dixgård och hans karaktäristiska röst sprider Mando Diao en energi och spelglädje som är svår att hitta någon annanstans i musikvärlden.

Alla fantastiska album till trots - Mando Diao ska upplevas LIVE! Och i slutet på oktober får sex svenska städer + Oslo och Helsingfors chansen att höra både nytt och gammalt material! Se alla datum nedan!

19/10 – John Dee, Oslo
20/10 – Nöjesfabriken, Karlstad
21/10 – Magasinet, Falun
22/10 – Väven, Umeå
24/10 – Cirkus, Stockholm
25/10 – Tavastia, Helsingfors
27/10 – KB, Malmö
28/10 – Trädgår’n, Göteborg


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

tisdag, 24 oktober 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

895kr - 1095kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad