Nour El Refai - En komisk depression

CirkusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Nour El Refais ”En komisk depression” spelas för sista gången på Cirkus den 29 oktober!

Nour El Refai har sedan april 2016 gjort två turnévändor och genomfört 70 föreställningar med ”En komisk depression”. Hon har spelat för utsålda hus, mött över 28 000 hänförda besökare och ikväll inleder El Refai sin tredje vända på Rival i Stockholm. Därefter väntar ytterligare 15 föreställningar i Göteborg, Örebro, Malmö, Falun, Västerås, Uppsala och den 29 oktober framförs ”En komisk depression” för allra sista gången på Cirkus. Biljetterna släpps på måndag.

- Jag trodde aldrig jag skulle få chansen att spela såhär många shower. Cirkus blir den 86:e och sista. Jag vill göra en ordentlig final. Jag vill ge den osynliga snorungen som var jag, en kväll som blir så stor den bara kan bli. Hela showen är ju sprungen ur den där snorungen och det är helt klart hon som övertalat mig att spela där. Så sist, men inte minst, är det slut på cirkus…, hälsar Nour.

I våras gjorde Nour El Refai en rikstäckande och utsåld turné med ”En komisk depression”, vilken har hyllats i media och älskats av publiken. Det kan vara det mest - sömlösa det här landet har sett i den vägen, det befinner sig högt där uppe bland det mest ståuppbegåvade i stort. skrev DN, ”Vi skrattar så att vi kiknar, vi gråter så att det blir pinsamt. Och de som trodde sig vara redo för en kväll ute på stan efter den här berg- och dalbanan måste noga tänka över sitt beslut” uttryckte GP och ”Riktigt roligt och rörande.” tyckte Barometern som gav föreställningen full pott (betyg 5).

”En komisk depression” tar besökaren genom El Refais uppväxt, utveckling och karriär, hon bryter ner och konkretiserar strukturella samhällsproblem på ett okonstlat, humoristiskt men samtidigt på ett allvarligt sätt. Föreställningen presenteras av Blixten & Co i samarbete med Riksteatern och hade premiär redan våren 2016.

Ikväll är det nypremiär för tredje turnén, vilken blir den sista i ordningen i och med att Nour bestämt sig för att genomföra den allra sista föreställningen på Cirkus den 29 oktober.


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-10-29 15:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: