Menu

Rag‘n’Bone Man

Stockholm

Cirkus
onsdag, 28 februari 2018 kl:19:30

RagnBone Man

Den senaste tiden har det blivit tydligt att Sverige har fått en ny modern soul-älskling. Med det nya platinumsäljande albumet Human i ryggen har Rag’n’Bone Man tagit nästa kliv i en karriär som med all säkerhet kommer pågå för all framtid. Hitsen regnar tätt i Rag’n’Bone Mans diskografi (Human, Skin, As You Were), och det är med dessa som bas han nu ger sig ut på Europaturnén Grande Reserve som innehåller framträdanden i 20 olika länder – inklusive Sverige. Onsdag 28 februari intar RagnBone Man Cirkus i Stockholm. Biljettsläpp fredag 6 oktober klockan 10:00!

RagnBone Mans, eller Rory Graham som han egentligen heter, karriär började som MC för en drum’n’bass-grupp, då endast 15 år gammal. Efter en flytt till det välkända musikersätet Brighton, klev han några år senare upp på den lokala bluespuben och responsen var överväldigande: att framtiden var Rory Grahams fanns det inte längre några tvivel om. År 2012 släppte RagnBone Man sin första EP Bluestown, som möttes av fantastisk kritik och uppföljaren Put That Soul on Me gick även den rakt in i kritikernas öppna famnar. Efter ytterligare ett album släppte RagnBone Man i år albumet Human som inte kan sägas vara annat än en enorm succé. Med svindlade många streams och en oöverträffad kvalitet på såväl leverans som låtskriveri har RagnBone Man skapat något som andra bara skulle kunna drömma om. Hittills 2017 har Rag’n’Bone Man vunnit två Brit Awards, spelat utsålda turnéer och framfört på en hel radda TV-program. Det är helt enkelt inte konstigt att han på så kort tid har blivit en stjärna.

”The unlikely missing link between blues giant Robert Johnson and Brits giant Sam Smith”
– Evening Standard

”Anyone with ears can hear that this guy has an incredible voice”
– The Independent


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

onsdag, 28 februari 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad