Menu

Oskar Linnros

Stockholm

Cirkus
måndag, 19 februari 2018 kl:19:30

Nyligen möttes vi av nyheten att Oskar Linnros släpper ett nytt album i november betitlat ”Väntar på en ängel”, som följer upp årets tidigare släpp ”Väntar” och ”Väntar på en”. Efter en fullspäckad sommar med festivalspelningar landet runt inleder Oskar i nästa vecka sin efterlängtade höstturné. I samband med detta kan vi också meddela att Oskar åker ut på en exklusiv turné med nedslag på tre anrika och mäktiga konserthus våren 2018: 11 februari på Göteborgs Konserthus, 18 februari på Cirkus i Stockholm och 24 februari på Malmö Live. En värdigare inramning för en artist i sin absoluta högform blir svår att hitta – biljettsläpp nu på fredag 27 okt kl 10.00.

Oskar Linnros är en av Sveriges mest innovativa popartister – något han har bevisat flera gånger om med årets tre släpp och sin omskrivna sommarturné. Där har både fans och kritiker kunnat bevittna och konstatera det nu helt självklara faktumet: Oskar Linnros är inte tillbaka, han har alltid varit här. På en tron av driven orkestral pop, mångbottnade texter och stilrena melodier har Oskar gett Popsverige en helt ny nerv – både inspelat och på scen. Året inledde Oskar med att meddela att ”jag tänker säga allt i år”, och såhär när året börjar komma till ända kan vi fastslå att det är precis det han har gjort. Näst på tur står höstturné, albumsläpp och nu alltså ytterligare vårspelningar där han besöker tre av landets vackraste spelställen.


Arrangör: Luger

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

måndag, 19 februari 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad