Menu

Susanne Sundfør

Stockholm

Cirkus
söndag, 6 maj 2018 kl:19:30

Den 12 oktober gjorde Susanne Sundfør en intim och bejublad konsert på Södra Teatern i Stockholm. En konsert vars biljetter sålde slut rekordsnabbt! Nu får äntligen fler chansen att uppleva Sundfør, som släppte sitt femte (och tokhyllade) album Music for People in Trouble i september. Det enda datumet i Sverige blir den 6 maj på Cirkus i Stockholm. Vårkänslor, värme och vacker musik. Välkomna!

Biljetter släpps fredag 24 november klockan 09.00 via LiveNation.se

Albumet Music for People in Trouble släpptes i september - och har liksom artistens tidigare verk, skapat globala svallvågor:

another triumph for Sundfør, who delivers complex, maudlin subjects with lightness and majesty. - The Guardian
another outstanding record, executed with fearlessness and grace. - Clash
Ingen skriver musik som henne – och det är verkligen bara magiskt. - Gaffa

Hyllningskörerna tystnar aldrig. Susanne Sundfør är en av de mest älskade Nordiska artisterna på många år och har om och om igen brutit ny mark med sina nyskapande och experimentella poplåtar, sedan den självbetitlade debuten från 2007.

Hon är rosad och hyllad av kritiker världen över, långt utanför födelsestaden Haugesund i sydvästra Norge. Prisad på galor; för sina texter, produktioner och framförandet av låtarna. Älskad av fans och ansedd som en av Nordens allra främsta och mest intressanta artister de senaste 10 åren. Det är Norges egna Susanne Sundfør.

Vi är glada, förväntansfulla och extremt stolta över att åter få välkomna Susanne Sundfør till anrika Cirkus i Stockholm. Det lär bli något alldeles speciellt!





Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

söndag, 6 maj 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr - 460kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad