Menu

Brynolf & Ljung - Cirkeln

Stockholm

Cirkus
söndag, 18 november 2018 kl:15:00

Efter utsåld turné med föreställningen ”Hokus Pokus Motherf*ckers!” återkommer Brynolf & Ljung med ”Cirkeln”. En helt ny föreställning, med premiär på Cirkus hösten 2018 och turné runt om i Sverige.

Under tre säsonger av det populära programmet ”Brynolf & Ljung - Street Magic” på TV4 har Peter och Jonas lurat svenska kändisar. Nu är det din tur! I Cirkeln får publiken möjlighet att uppleva street magic, live från scen. Med hjälp av fingerfärdighet, psykologi och suggestion suddas gränsen ut för vad som är möjligt, och vad som egentligen borde vara omöjligt.

Den röda tråden i Cirkeln är osannolika sammanträffanden. Alla har någon gång varit med om händelser där man känner - det här kan inte vara en slump.

Nu sluter Brynolf & Ljung cirkeln.


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

söndag, 18 november 2018 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

395kr - 875kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad