Menu

The Soul Company

Stockholm

Cirkus
fredag, 8 juni 2018 kl:21:00

The Soul Company är ett av Sveriges bästa liveband och ska just upplevas live! Den 8 juni 2018 tar bandet sig an Cirkus fantastiska huvudscen och kommer bjuda på en energifylld och explosiv soulshow!

The Soul Company är ett av Sveriges absolut bästa liveband! Bandet är kända för sin scennärvaro och sin enorma energi. Sjumannabandet frontas av Isak Kuritzén på sång och backas upp av Jesper Naenfeldt på gitarr, Patrik Weiberg på bas, Henrik Liljequist på trummor, Mattias Lejdal på saxofon samt Patrik Eriksson och Olle Hedström-Berg på trumpet. Musiken präglas av 60-talets motown- och chicagosoul och består av både egna och tagna låtar. Bandet släppte i januari sin debutsingel ”Stars & Stripes” och kommer under 2018 att fortsätta släppa en ny originalsingel varje månad.

Vi kommer ge allt! Som vi alltid gör. Energin kommer flöda, svetten kommer rinna och festen kommer aldrig ta slut. Det finns bara ett band som kan leverera ett sånt ös. Och det är The Soul Company! Med start kl. 21.00 kommer vi skapa en grym stämning som till slut eskalerar i en euforisk soulexplosion. Alla ska dansa!! Det är det som gör oss unika och det är därför detta inte får missas!”

Isak Kuritzén, Sångare i The Soul Company

The Soul Company på Södertäljefestivalen

Lyssna på The Soul Company på spotify


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

fredag, 8 juni 2018 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

495kr - 775kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad