Menu

Angus & Julia Stone

Stockholm

Cirkus
fredag, 15 juni 2018 kl:19:30

Angus & Julia Stone [AUS]

15 juni – Stockholm, Cirkus

Det är ingen hemlighet att den australiensiska syskonduon Angus & Julia Stone besitter två av de finaste rösterna söder om ekvatorn. Tillsammans har de skapat ljuv indiefolk sedan 2006 och bara blivit större för varje år som gått. Det är i symbiosen rösterna emellan som magin uppstår, och i den finns det ingen gräns för vad den här duon kan åstadkomma. Nyligen släppta plattan Snow är ett exempel på just den gränslösa magi Angus & Julia Stone kan skapa när deras röster möts – albumet är nämligen spröd och finstämd popmusik i dess bästa form. Nu kan vi meddela att duon återvänder till Stockholm för ett efterlängtat besök på anrika Cirkus 15 juni. Biljetterna släpps fredag 16 februari klockan 10.00.

Angus & Julia Stone hade spelat på egen hand ett bra tag innan de under 2006 valde att initiera ett samarbete. Det mynnade i sin tur ut i två tidiga EP:s samt debutalbumet A Book Like This året därpå – kollaborationen syskonen emellan var ett faktum. Sedan dess har Angus & Julia Stone gett ut ytterligare tre album med oöverträffad detalj- och nyansrikedom. Duon har spelat på världens största festivaler, sålt platina flera gånger om i hemlandet och berört tusentals av själar som släppt in dem i sina liv. Om du inte tillhör den skaran så är det garanterat dags att göra det innan de står på Cirkus scen i juni. I all sin lågmälda enkelhet kommer det vara en musikalisk upptäckt som känns revolutionerande för såväl kropp som sinne.


Biljetter:
Biljettsläpp fredag 16 februari kl 10.00 via Luger.se.

Angus & Julia Stone:

Spotify
Facebook
www.luger.se




Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

fredag, 15 juni 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

460kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad