Menu

THE LEGENDS - Greatest Hits Tour

Stockholm

Cirkus
söndag, 4 november 2018 kl:18:00

THE LEGENDS – Greatest Hits Tour
Sveriges populäraste nostalgiföreställning besöker för första gången Cirkus!
Aldrig tidigare har vi kommit så nära porträtt av Elvis Presley, Roy Orbison & Jerry Lee Lewis som i denna show. The Legends har bl.a. äran att presentera en av världens främsta Elvis-tolkare ifrån England; Paul Larcombe!

Mr Larcombe är rankad #1 i Europa och placerade sig sedan i nr 3 i världens mest prestigefyllda tävling i sitt slag; Elvis Presley Enterprises Official Ultimate Elvis Tribute Artist Contest Graceland, Memphis, USA.
Vidare har han medverkat i BBC1, ITV, GMTV, Good Morning America, ABC, CNN, Sky News och många fler.

Tillsammans med Paul Larcombe hittar vi såklart Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbison och Jerry Lee Lewis; Johnny Duvert och Jerry Carlson. Båda slog igenom som finalister i TV4s Sikta Mot Stjärnorna och har sedan medverkat i flera TV-program, bl.a. TV4s Bingolotto där man gjorde ett bejublat framträdande. Dem har även valts in i Radio Nostalgi - Hall Of Fame och tillhör sannolikt Europas mest dedikerade och träffsäkraste versioner av sina ikoner.

Med utsålda konserthus i bl.a. Göteborg och Oslo står nu äntligen Stockholm och Cirkus på tur! Följ med på en nostalgisk kväll med några av världens skickligaste tolkare - en show tillägnad tre legender – som aldrig går ur tiden!

Föreställningens längd: 2 tim. och 40 min. inkl. 30 min paus.



Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

söndag, 4 november 2018 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

495kr - 815kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad