Menu

Peter Jöback - Med hjärtat som insats

Stockholm

Cirkus
lördag, 24 november 2018 kl:15:00

PETER JÖBACK
HIS GREATEST SHOW
MED HJÄRTAT SOM INSATS
CIRKUS STOCKHOLM HÖSTEN 2018

Följ med på en färgstark, dramatisk, majestätisk och musikalisk resa genom hans olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. Här får vi följa artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg. En musikalisk upplevelse berättad med filmens språk och scenens uttryck. Vad är dröm och vad är verklighet?

Det är en mångfacetterad ensemble som gör Peter Jöback sällskap. Sju färgstarka artister där alla har något unikt att tillföra showen; Marianne Mörck, Jens Hultén, Elin König Andersson, Gunilla Backman, Frida Öhrn, Karl Noremo och Daniel Mauricio.

Showen är en hyllning till svunna epoker och nutiden, brustna hjärtan och passionen till scenen och showbiz. En musikalisk resa och fest som spänner från det poetiska till det storslagna med det bästa från Peters fantastiska repertoar.

I showen kommer vi att få uppleva Peters egna handplockade ensemble och orkester. Alla är en del av resan, allt i regi av Sveriges meste showman Hans Marklund.

Premiär 20 september på Cirkus i Stockholm.


Kreativt Team

Idé - Peter Jöback – Magnus Renfors
Regi/manus - Hans Marklund
Filmidé och regi – Magnus Renfors
Kapellmästare - Kristofer Nergårdh

Producent Mikael Gordon Solfors

Produktionsbolag
2Entertain, Vicky Nöjesproduktion och Livenation i samarbete med Sinclair Entertainment.


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

lördag, 24 november 2018 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

295kr - 1200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad