Menu

Blackberry Smoke

Stockholm

Cirkus
tisdag, 23 oktober 2018 kl:19:30

Blackberry Smoke is back! Det hyllade bandet från Atlanta, Georgia släpper sitt sjätte studioalbum i vår. Den 6 april kommer det efterlängtade albumet Find A Light! Det blir uppföljaren till hyllade Like An Arrow, som landade på förstaplats(!) på US Billboard Country and Americana/Folk samt även nummer ett på UK Rock-listan. Och i höst, 23 + 24 oktober, kommer bandet till Cirkus i Stockholm och Pustervik i Göteborg!

Förra albumet blev en enorm succé - och med låtar som Waiting for the Thunder och Let It Burn cementerade Blackberry Smoke sin roll som ett av southern rock/country rock-banden just nu. När de besökte Sverige senast beskrev Rockbladet deras konsert på Münchenbryggeriet: Formtopp på Blackberry Smoke och bandets hittills bästa headlinerspelning i Stockholm. - med betyget 9/10.

Bandet älskar Sverige - Sverige älskar Blackberry Smoke. Nu ser vi fram emot att höra bandets kommande album, där vi redan fått höra nya fina singeln Let Me Down Easy (feat. Amanda Shires). Skiva nummer sex har goda möjligheter att bli ännu en modern klassiker av fantastiska Blackberry Smoke - och i höst ser vi bandet live i Stockholm och Göteborg!

Datum
23/10 - Cirkus, Stockholm
24/10 - Pustervik, Göteborg

Biljetter släpps onsdag 14 mars kl. 09.00 via LiveNation.se


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

tisdag, 23 oktober 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

355kr - 425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad