Menu

Bruce Dickinson

Stockholm

Cirkus
söndag, 9 september 2018 kl:19:00

Bruce Dickinson på Cirkus

Bruce Dickinson är den legendariska frontsångaren i Iron Maiden. Den 9 september intar han för allra första gången Cirkus i Stockholm med sin spoken word-föreställning baserad på hans mångfacetterade karriär som sångare, pilot, bryggmästare, kreativ affärstänkare och entreprenör.

I varje biljettköp ingår också ett signerat exemplar av boken ”Bruce Dickinson – en självbiografi”!
Biljetter släpps måndag 9 april klockan 09.00 via LiveNation.se – högt tryck väntas!

Frontmannen i Iron Maiden behöver ingen närmare presentation. Han är en av världens mest kända sångare – i ett band som fyllt arenor världen över sedan de bildades i mitten på 70-talet.

I sommar spelar bandet på Sweden Rock Festival – och till hösten får vi se Bruce Dickinson i en unik och intim spoken word-föreställning på Cirkus i Stockholm. Med tanke på Bruce Dickinsons långa och intressanta karriär så finns det en del att berätta, inte minst i självbiografin som ingår (signerad) vid biljettköp.

Vi ses på Sweden Rock i sommar för Iron Maiden – och Cirkus i höst för Bruce Dickinsons spoken word-föreställning!


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

söndag, 9 september 2018 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

565kr - 845kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad