Menu

Olof Wretling - Diagnoserna i mitt liv

Stockholm

Cirkus
söndag, 21 oktober 2018 kl:19:00

Olof Wretling, känd från bland annat Mammas nya kille och Klungan, är en av landets populäraste komiker och berättare. Han har röstats fram som värd för Vinter i P1 inte mindre än sex gånger och Vinterpratet ”Diagnoserna i mitt liv” blev så populärt att det år 2016 sattes upp på Rival i Stockholm och togs ut på en rikstäckande turné hösten 2017. I september 2018 är Olof tillbaka på en höstturné för en andra gång med publiksuccén ”Diagnoserna i mitt liv”.

När Olof Wretlings Diagnoserna i mitt liv” framfördes på Rival i Stockholm fick den ett mycket positivt mottagande både från publik och media som hyllade blandningen av humor, musik och allvar. Alla borde få höra Olof Wretling berätta om sin uppväxt” tyckte DN och Diagnoserna i mitt liv är mycket underhållande” skrev Aftonbladet.

Efter sex utsålda föreställningar i Stockholm följde Olof Wretling upp med en rikstäckande turné under hösten 2017, som bland annat fick betyget 5 (full pott) i Värmlands Folkblad som skrev att föreställningen innehöll ”Stor humor och knivskarpa resonemang” samt ”...att Olof Wretling borde ta den ut på en skolturné för att så ett hopp hos alla unga som har resignerat”. ”Det är tänkvärt, genialiskt och så roligt att skrattet aldrig dör ut, konstaterade Norran.

- Jag hade aldrig kunnat drömma om att mina diagnoser skulle bli så populära och att min västerbottniska berättarstandup skulle gå hem hos folk runt om i landet. Det kanske är befriande att få höra min berättelse och ta med sig delar av den in i sin egen vardag? Hur som så är det fantastiskt roligt att jag ska ut på turné igen, nu är det bara en sak som fattas; att jag får vara med i ’Fråga doktorn’, en dröm som jag haft under en längre tid, hälsar Olof Wretling.

Diagnoserna i mitt liv” är en liveversion av Olof Wretlings hyllade Vinter i P1-program. Allt började då Olof fyllde 40 och bestämde sig för att begära ut sin patientjournal. Han såg framför sig att det skulle komma några A4 men istället började stora bruna vadderade kuvert dimpa ned i brevlådan. Från Majornas Vårdcentral i Göteborg ringde de och undrade om han verkligen ville ha alla journaler utskrivna. Och jo, det ville han...

Med på scenen är Jakob Algesten (Algesten, Isolation Years), som har specialskrivit musiken till föreställningen. För scenisk rådgivning står Birgitta Egerbladh och scenografin görs av Frederic Eklöf.

Föreställningens längd: Ca 90 min

Föreställningen presenteras av Blixten & Co


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

söndag, 21 oktober 2018 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

395kr - 810kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad