Menu

P-Floyd – Welcome to the Machine Tour 2018

Stockholm

Cirkus
torsdag, 20 december 2018 kl:19:30

P-Floyd är tillbaka för att framföra Pink Floyds kanske mörkaste och tyngsta album. Ett album om sorg, saknad, förlust men också filosofiska betraktelser över mänskliga relationer, drömmar och hur de kan slå tillbaka mot en.

Wish You Were Here är fullspäckad med känslor, tankar och uttryck som speglar supergruppen Pink Floyds sinnesstämning just då. Soundet på skivan har inspirerat många efterföljande musikstilar och artister. Både David Gilmour och Richard Wright har angivit detta odödliga album som sin favorit av allt som Pink Floyd har gjort.

P-Floyd kommer att framföra Wish You Were Here i sin helhet, med sina egna tolkningar, vilket innebär att publiken får höra albumet på ett nytt sätt. Man spelar dessutom ett stort antal låtar från Pink Floyds övriga katalog, vilket borgar för en helkväll med musik för alla sinnen, då P-Floyd har gjort sig kända för att bjuda på magiska visuella scenshower i samklang med den sinneshöjande musiken.





Föreställningens Längd: Ca 2 timmar. Ej paus

Arrangör: Lifeline

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

torsdag, 20 december 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

485kr - 945kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad