Menu

Nick Mason´s - A Saucerful of Secrets

Stockholm

Cirkus
söndag, 2 september 2018 kl:19:30

Nick Masons Saucerful Of Secrets-turné kommer till Sverige för en helt unik hyllning till starten av Pink Floyds karriär. Där albumen ”The Piper At The Gates of Dawn” och ”A Saucerful Of Sercrets” står i fokus. Den 2 september ser vi den ikoniska trummisen Nick Mason tillsammans med Gary Kemp, Guy Pratt, Lee Harris och Dom Beken på Cirkus i Stockholm!

Väldigt få band som haft en sådan stor påverkan på musikvärlden som Pink Floyd. De är en av de bäst säljande grupperna någonsin. Nick Mason är en av grundarna till bandet som även alltid varit den konstanta medlemmen, deltagit i alla album och spelat på alla deras konserter. Detta blir Nick Masons första liveframträdande sedan Pink Floyd spelade på Live 8-konserten i London 2005.

Den 2 september får vi uppleva en av vår tids mest ikoniska trummisar tillsammans med ett helt band på Cirkus i Stockholm. En nostalgiresa tillbaka till 60-talet.

Datum
2/9 – Cirkus, Stockholm


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

söndag, 2 september 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

635kr - 845kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad