Menu

Blacknuss - Live at Cirkus

Stockholm

Cirkus
tisdag, 20 november 2018 kl:19:30

Fasching preseterar:
Blacknuss
Live at Cirkus

Grande Finale

Musikkollektivet Blacknuss föddes ur klubben med samma namn på Fasching i början av 90-talet. Blacknuss var hippaste klubben i Sverige och drog fulla hus varje kväll. Bandet som föddes ur klubben blev även det en braksuccé och över 25 år senare, med fem skivor i bagaget, spelar man fortfarande för fulla hus runt om i Sverige med den energiske trumslagaren och kapellmästaren Martin Jonsson som ständig ledsagare.

De senaste två åren har bandet återvänt till moderskeppet Fasching och gett en serie konserter, ”Fasching Sessions”, där man tolkat de olika musikstilar, artister, och band som influerat gruppen under åren. Det har varit överväldigande två år med fulla hus som upplevt hur Blacknuss tolkat Motown, Michael Jackson, Earth, Wind & Fire, Soul, Funk, Afrobeat, mm mm.

Som kulmen på serien ställer vi nu till med en grand finale, en konsert som tar på sig den stora kostymen och flyttar från lilla Fasching till Stockholms pampigaste scen Cirkus. Det blir en ”best of Blacknuss” kväll, en kväll i dansens och euforins täcken – från Aretha till Michael, från Disko till Funk, från Soul till Reggae. Missa inte chansen att stuffa loss under Cirkus vackra kupol till Sveriges mest storslagna band.

Martin Jonsson - trummor
Desmond Foster - bas
Chuck Anthony - gitarr
Johan Lyander - keyboards
Tore Berglund - saxofon
Mats Äleklint - trombon
Albin Grahn - trumpet
Axel Fagerberg - percussion
Mary N’Diaye - sång
Elin EllyEve Svensson - sång
Prince Prime Mpedzisi – sång
m.fl


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

tisdag, 20 november 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395kr - 675kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad