kl: 19:30

10cc

CirkusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

2019 besöker 10cc Stockholm, Malmö och Göteborg.

Nu händer det! 10cc kommer till Sverige och gör tre stopp i början på 2019. Med över 30 miljoner sålda album, otaliga listettor och succélåtar som ”Donna”, ”Im Not In Love” och ”Things We Do For Love” är det inte svårt att förstå att rockhjältarna från Manchester rankas som ett av världens mest inflytelserika band genom tiderna. Nu beger sig hyllade 10cc ut på turné och i februari besöker de Stockholm, Malmö och Göteborg.

Brittiska rockbandet 10cc – med sångaren och basisten Graham Gouldman i spetsen, har sedan glansdagarna på 70-talet lyckats med det omöjliga – att tillfredsställa både sina fans och kritiker i över 50 år. Med sin säregna ljudbild och musikaliska passion för teknisk skicklighet och komplexa uppbyggnader har 10cc sedan starten lyckats paketera sin musik i ett snyggt popfodral som både fängslar och fascinerar på samma gång. Med över 30 miljoner sålda album och otaliga listettor- och placeringar på radiostationer runt om i världen har britterna från Manchester letat sig in i de flesta hem. I februari besöker de Sverige och gör tre konserter i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Datum
18/2 – Cirkus, Stockholm
20/2 – Slagthusets Teater, Malmö
21/2 – Pustervik, Göteborg


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-02-18 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook