Menu

H.E.R: I Used To Know Her Tour

Stockholm

Cirkus
måndag, 11 mars 2019 kl:19:30

H.E.R.

Även om hennes identitet inte längre är ett mysterium, så är det musikens råa, nakna känslor som räknas för H.E.R. En självlysande anti-stjärna som med sina sånger – mestadels samtida R&B-ballader – stilla exploderar i ensamma själar. 11 mars intar H.E.R. vackra Cirkus i Stockholm – biljettsläpp fredag 9 november klockan 10:00 via Luger.se.

Länge var H.E.R. ansiktslös. Avsändare okänd. I en tid när artister förväntas dela allt kändes det hela uppfriskande. Hennes mjuka R&B och empatiska röst bar dessutom så mycket pondus och karaktär att det biografiska tomrummet fylldes med råge. Namnet H.E.R, en förkortning för Have Everything Revealed, visade sig dock vara en profetia och till slut steg Gabi Wilson själv fram i rampljuset. Ansiktslös eller ej, det är uppenbart att för H.E.R. är det musikens råa, nakna känslor och den tröst den kan ge som räknas. En självlysande anti-stjärna som med sina sånger – mestadels samtida R&B-ballader – stilla exploderar i ensamma själar. Det är på en och samma gång sårbart och stolt. Det är hjärtesorg men också stärkande och feministiskt.

H.E.R. har sedan 2016 hunnit släppa hela fem stycken EP:s, senast den inspirerande I Used To Know Her – Part 2 – EP (2018). Hon samarbetade också nyligen med Khalid på låten This Way på soundtracket till filmen Superfly. Det är fortsatt mjukt, sensuellt och djupt musikaliskt och även om anslaget knyter an till nittiotalets R&B så förblir det tveklöst samtida. Nu har det blivit dags för H.E.R. att besöka Sverige för en konsert på Cirkus och det råder inga tvivel om att det kommer bli en kväll att minnas. I en lila dimma kommer vi finna H.E.R., ibland med en elgitarr i handen, men alltid med den där rösten som påminner oss om att vi inte är ensamma.


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

måndag, 11 mars 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

455kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad