kl: 19:00

Troye Sivan: The Bloom Tour

CirkusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Efter det hyllade släppet av Troye Sivans andra album Bloom, där bland annat Ariana Grande gästar, meddelar den Australiensiska sångaren (född i Sydafrika) att han beger sig ut på en stor Europaturné! Turnén startar i Glasgow 23 februari och når anrika Cirkus i Stockholm den 19 mars!

Albumet Bloom har hyllats av kritiker och singeln My My My! blev Sivans andra låt att landa på förstaplatsen av Billboard Dance Club Songs chart - och nu beger sig MTV Europe Music Award- och Teen Choice Award-vinnaren ut på en efterlängtad Europaturné!

På senaste tid har världen fått se Troye Sivan uppträda på Saturday Night Live, The Ellen DeGeneres Show och som gäst på Taylor Swifts prisbelönade Reputation Stadium Tour tidigare i år. Nu är det äntligen dags för en soloturné - där Troye Sivan kommer att spela låtar från albumet Bloom, som NME gav 5 stjärnor och beskrev som triumphant. TIME beskrev stjärnskottet så här: Troye Sivan is the perfect pop star for 2018!

Med miljontals streams och views är Troye Sivan en av popvärldens just nu starkast lysande stjärnor - och vi ser nu fram emot en unik och varm konsert på Cirkus i Stockholm den 19 mars!

Arrangör: LiveNation


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-03-19 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm,


Fler tillfällen:Troye Sivan

Troye Sivan, WILD på Spotify

WILD

WILD

Troye Sivan, FOOLS på Spotify

WILD

FOOLS

Troye Sivan, BITE på Spotify

WILD

BITE

Troye Sivan Mellet, känd som Troye Sivan, född 5 juni 1995 i Johannesburg i Sydafrika men bosatt i Perth i Australien, är en skådespelare, vloggare, sångare och modell. Han har medverkat i filmerna Spud och X-Men Origins: Wolverine. Hans Youtube-kanal har mer än tre miljoner prenumeranter.


Den 15 augusti 2014 släpptes Troyes första album TRXYE i samarbete med EMI Australia, det har gått upp som nummer ett på iTunes i 50 länder.


Troye Sivan föddes den 5 juni 1995 i Johannesburg i Sydafrika. Hans familj flyttade till Australien när han var två år gammal. Troye Sivan bor i Perth i Western Australia med sina föräldrar och tre syskon. Han är född i en judisk familj (hans far var född jude och hans mor konverterade till judendom). Hans fullständiga namn är Troye Sivan Mellet och han använder Troye Sivan, sitt första och andra namn, som artistnamn. Han har under sin uppväxt fått hemundervisning.


Under tonåren började Troye skådespela och han blev snart tilldelad sin första huvudroll, i filmen Spud. Den 7 augusti 2010 kom han ut som homosexuell för sin familj och vänner och tre år senare den 7 augusti 2013 kom han ut som det på sin Youtube-kanal. Hans filmkarriär fortsatte under 2013 och 2014 då han spelade i Spud 2: The Madness Continues och Spud 3: Learning to Fly. Detta samtidigt som han arbetade på sin första EP: TRXYE.
Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Ladies Versus Beethoven - En Unik Festival Under Beethovens 250-Årsjubileum På Konserthuset Stockholm
PRESS
21 mar
kl: 09:10

Ladies Versus Beethoven - En Unik Festival Under Beethovens 250-Årsjubileum På Konserthuset Stockholm

Under år 2020 kommer hela musikvärlden att fira Ludwig van Beethovens musik med anledning av hans 250-årsjubileum. På Konserthuset Stockholm uppmärksammas detta genom 28 konserter under året - bland annat genom en stor orkesterfestival. Samtliga av Beethovens symfonier kommer att presenteras, men denna gång tillsammans med verk av framstående kvinnliga kompositörer från 1800-talet fram...

Bild på Forskare Med Språkteknologisk Inriktning Leder Kb:s Nya Datalabb
PRESS
20 mar
kl: 19:10

Forskare Med Språkteknologisk Inriktning Leder Kb:s Nya Datalabb

Love Börjeson blir verksamhetsledare för Kungliga bibliotekets (KB) nystartade labb för datadriven forskning inom humaniora och samhällsvetenskap. Love kommer närmast från en tjänst som senioranalytiker på Hyresgästföreningen, där han har byggt upp deras forskningsverksamhet. Han har även en forskartjänst vid Handelshögskolans Institute for Research (SIR) i Stockholm. Love...

Bild på Vårens Första Mat- Och Dryckesmässa Malt, Mat & Destillat - Med Extra Bubbel
PRESS
20 mar
kl: 14:50

Vårens Första Mat- Och Dryckesmässa Malt, Mat & Destillat - Med Extra Bubbel

Malt, Mat & Destillat är den urbana mötesplatsen för alla genuint mat- och dryckesintresserade. En del av eventet är tillägnad street food - några av Sveriges bästa food trucks är på plats. Den gastronomiskt intresserade kan också besöka en rad andra importörer och återförsäljare av delikatesser och drycker. Ett annat nytt inslag på Malt, Mat & Destillat är en bar där...

Hitta oss på Facebook