Menu

Troye Sivan: The Bloom Tour

Stockholm

Cirkus
tisdag, 19 mars 2019 kl:19:00

Efter det hyllade släppet av Troye Sivans andra album Bloom, där bland annat Ariana Grande gästar, meddelar den Australiensiska sångaren (född i Sydafrika) att han beger sig ut på en stor Europaturné! Turnén startar i Glasgow 23 februari och når anrika Cirkus i Stockholm den 19 mars!

Albumet Bloom har hyllats av kritiker och singeln My My My! blev Sivans andra låt att landa på förstaplatsen av Billboard Dance Club Songs chart - och nu beger sig MTV Europe Music Award- och Teen Choice Award-vinnaren ut på en efterlängtad Europaturné!

På senaste tid har världen fått se Troye Sivan uppträda på Saturday Night Live, The Ellen DeGeneres Show och som gäst på Taylor Swifts prisbelönade Reputation Stadium Tour tidigare i år. Nu är det äntligen dags för en soloturné - där Troye Sivan kommer att spela låtar från albumet Bloom, som NME gav 5 stjärnor och beskrev som triumphant. TIME beskrev stjärnskottet så här: Troye Sivan is the perfect pop star for 2018!

Med miljontals streams och views är Troye Sivan en av popvärldens just nu starkast lysande stjärnor - och vi ser nu fram emot en unik och varm konsert på Cirkus i Stockholm den 19 mars!

Arrangör: LiveNation


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

tisdag, 19 mars 2019 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

405kr - 485kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad