FRÅN BROADWAY TILL DUVEMÅLA

CirkusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Från Broadway till Duvemåla är succéföreställningen där stora känslor möter lika stora röster i de mest älskade hitsen från musikalernas värld!

I år går föreställningen in på sin åttonde säsong efter att ha spelat för utsålda hus runt om i Sverige sedan 2016. Premiären sker den 10 augusti på självaste Dalhalla och följs sedan av mer än 25 konserter runt om i hela landet.

Bland höstens solister hittar vi nytillskott i form av två av Sveriges mest meriterade musikalröster – Guldmaskbelönade Jakob Stadell samt hårdrockaren och musikalartisten Alexander Lycke, senast aktuell i huvudrollen som Anatolij i Chess på Svenska teatern i Helsingfors. Övriga medverkande är Viktoria Tocca, Laila Adèle och Malena Tuvung.

Ensemblen har huvudroller i bagaget från bland annat Phantom of the Opera, West Side Story, Cats, Broarna i Madison County, Chess, Jesus Christ Superstar, My Fair Lady, Rent, Jekyll & Hyde, Les Misérables, Rock of Ages och Sound of Music. För att bara nämna några!

Orkester under ledning av kapellmästare Carina E. Nilsson.

Missa inte årets musikalfest!

Pressen skriver:
En show i lyxklass - Jönköpings-Posten
Musikalsångare av bästa sort - Ystads Allehanda
Musikalfest fick teatern att koka - Arbetarbladet
Man känner sig helt perfekt efteråt - Eskilstuna-Kuriren
As close as you can get to Broadway or West End - Broadway World
Under extranumret dansar hela parketten - Vestmanlands Läns Tidning

Längd 2:30 inkl. paus
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

www.franbroadwaytillduvemala.se
www.facebook.com/FranBroadwayTillDuvemala

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-03 16:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: