Menu

Samuel Ljungblahd - Witness-Tour

Stockholm

Cirkus
tisdag, 2 april 2019 kl:19:00

Samuel Ljungblahd, Skandinaviens största gospelartist, släpper ny skiva och åker ut på ”Witness Tour”

Samuel Ljungblahd har hyllats som Sveriges soul- och gospelkung. För den breda publiken fick han sitt genombrott när han sjöng på prins Carl Philips och prinsessan Sofias bröllop. Ljungblahd har även lyckats att, bokstavligt talat, golva gospellegenden Kirk Franklin när han gästade Franklins konsert i Stockholm för några år sedan.

Just nu befinner sig Samuel i studion för att färdigställa sitt femte soloalbum där han bland annat samarbetat med den välrenommerade vokalproducenten Charlin Neal.

Samuel om nya skivan och turnén:
Det nya albumet tänker jag kan beskrivas som gospel 2.0. Jag har valt att behålla textinnehållet, de starka och lätta melodierna från gospeln men adderat en dimension influerad av r’n’b, hip hop och soul. För att knyta samman den nya musikaliska riktningen kommer sången på skivan vara navet som håller allting samman. Samarbetet med Charlin, min vokalproducent från USA, medför ett modernt sound till just sången, och jag tror att mötet mellan gospel- och popvärlden kommer bli oerhört lyckat både för mig personligen, men framförallt för min publik. Det ska bli så oerhört roligt att åka ut på vägarna igen i vår och spela de nya låtarna live!”

Längd: ca 1,5 h ej Paus

Arrangör: Blixten & Co i sammarbete med Lindéh & Lindholm

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

tisdag, 2 april 2019 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

405kr - 765kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad