THE LEGENDS - 60s & 70s Comeback Special

CirkusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Sedan 2001 har The Legends levererat sina makalösa nostalgishower på Sveriges mest etablerade konserthus. Men inte bara i Sverige - utan även utomlands där man rankas som en av världens mest träffsäkraste och påkostade shower i sin genre.

Efter succén på Cirkus i fjol är nu gänget tillbaka med sin nya show!
På samma scen - i samma show - ser vi några av världens främsta tolkare av Elvis Presley, Jerry Lee Lewis och Roy Orbison.

I årets nya föreställning ”60s and 70s Special” bjuds vi på en oförglömlig kväll i en musikalisk biografi. Detta med bl.a. Paul Larcombe ifrån England - en av världens högst rankade Elvis-tolkare. Han är vidare en av dem få ”Elvis-artister” som uppträtt privat för Englands drottning och kungafamiljen. Paul är sann entertainer och bär onekligen på världens mest trovärdiga Elvis-röst!

Tillsammans med Mr. Larcombe hittar vi Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbison och Jerry Lee Lewis; Johnny Duvert och Jerry Carlson.
Båda slog igenom som finalister i TV4s Sikta Mot Stjärnorna och har sedan medverkat i flera TV-program, bl.a. TV4s Bingolotto där man gjorde ett bejublat framträdande. Dem har även valts in i Radio Nostalgi - Hall Of Fame och tillhör sannolikt Europas mest dedikerade och träffsäkraste versioner av sina ikoner.

Jerry kunde vi senast se i ett makalöst framträdande - med en brinnande flygel- i TV4s ”Talang”. Höstens nya show – med fokus på 60 och 70-talet - är en nyskriven föreställning där variationen är stor och överraskningarna många.

Följ med på en nostalgisk kväll när den är som bäst – med några av världens skickligaste tolkare. En show tillägnad tre legender – som aldrig går ur tiden!

Hemsida: www.thelegends.se
Facebook: www.facebook.com/thelegends.se


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-13 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: