Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Mänskligheten - Föreställningen Om Oss Själva

CirkusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Fredrik Lindströms kritikerrosade föreställning till Cirkus i höst

Fredrik Lindströms nya soloföreställning Mänskligheten – Föreställningen om oss själva hyllas i media. Svenska Dagbladet skriver att Fredrik Lindström “får hela Scala att koka av skratt”, Aftonbladet menar att han ofta är tankeväckande, men framför allt hela tiden väldigt rolig och Dagens Nyheter utbrister jävlar, förlåt, vad bra han är . Vårens 21 speldatum på Scalateatern i Stockholm är slutsålda och nu är det klart att föreställningen fortsätter i höst. Den 26 september, 14 oktober och 20 oktober tar Fredrik Lindström Mänskligheten – Föreställningen om oss själva till Cirkus.

– Det känns underbart att komma till Cirkus! Ett stort steg för mänskligheten!
Nu kan vi ta ut svängarna ordentligt i showen och göra projektioner av människans neocortex i megasize! Det kommer att bli väldigt kul, säger Fredrik Lindström.

I Mänskligheten – Föreställningen om oss själva rör sig Fredrik Lindström sömlöst mellan existentiella ämnen som livsformernas förändring genom tiden och varför ordet “fyllegrej” bara finns i det svenska språket. Med underhållande statistik, visuella hjälpmedel och underfundig humor granskar en av landets mest prisbelönta folkbildare och komiker mänskligt beteende i sömmarna. Innan föreställningen är slut har Fredrik Lindström bland annat dissekerat myten om svenskar som världsmästare i förträfflighet och rett ut den moderna människans gudstro.

Mänskligheten – Föreställningen om oss själva hade premiär på Scalateatern i Stockholm den 24 januari 2019. Redan nu är de 21 föreställningarna fram till den 15 mars slutsålda. För att möta det stora intresset öppnas det därför upp datum på Cirkus i Stockholm i höst. Biljetterna släpps lördag 23 februari kl 08:00.

Pressröster om Mänskligheten – Föreställningen om oss själva
Varm, smart och väldigt rolig
/Svenska Dagbladet

Jävlar, förlåt, vad bra han är
/Dagens Nyheter

Tankeväckande och väldigt rolig
/Aftonbladet, betyg 4 av 5

En rolig och upplysande show om oss själva.
/PåScen.se, betyg 4 av 5

Det var länge sedan jag skrattat så innerligt åt något
/Kulturbloggen

bildning, svada och skratt
/Kulturnytt i P4

underfundig, helknäpp och jätterolig
/Eskilstuna Kuriren


Längd: 90 min ej paus
Arrangör: Kahlo

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-26 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: