Menu

Jakob Hellman

Stockholm

Cirkus
tisdag, 19 november 2019 kl:19:30

Det är 30 år sedan Jakob Hellmans stilbildande debutalbum ”… och stora havet” nu presenteras föreställningen ”Äntligen borta – Istället för 30 år: Alltid”
Han kom från ingenstans och förändrade allt. Jakob Hellman slog igenom med buller och bång 1989 då hans debutalbum ”… och stora havet” släpptes. Låtar som ”Vara vänner” och ”Hon har ett sätt” introducerade ett nytt sätt att skriva låtar på svenska, med sina ordrika texter och ett utryck bestående av lika delar naivitet och melankoli.

”Äntligen borta – Istället för 30 år: Alltid”
Är inte bara en nostalgisk presentation av det jubilerande albumet rakt upp och ned, utan också en berättelse om Jakob Hellman. Var han kom ifrån, hur han upplevde genombrottet och vad som hände sedan. En berättelse om ett liv med musiken och en kamp med kreativiteten. Om ett skapande som aldrig stannat av, även om ingen ny musik getts ut sedan 1989. Föreställningen innehåller också en rad nyskrivna låtar.

Arrangör: United Stage
Konsertlängd: ca 2h ink paus

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se


Jakob Hellman
2024-07-18 19:00:00
Blandat, KRISTIANSTAD, Spelplats Vinbäcken

Datum / Tid

tisdag, 19 november 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad