Pistvakt - Jul I Svartlien

CirkusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

18 december, strax efter älgjakten, men före tomten, anländer bröderna Marklund med sin gamla Ockelboskoter till Cirkus i Stockholm.
Med sig har de det legendariska bandet ”Pjäx Pistols” och skönsjungande ”The Klimtatjakka Chicks”.

För 23 år sedan skapades Pistvakt på Pistolteatern i Stockholm och vi fick för första gången möta - Lennart Jähkel, Jacob Nordenson och Tomas Norström som de tre Pistvaktsbröderna Sven-E, Jan-E och Olle Marklund.

Efter succén på teatern blev Pistvakt en TV-serie som idag nått kultstatus. 2001 kom första skivan Gaj & Partaj och 2005 långfilmen. Gaj & Partaj sålde guld och la grunden till hundratals rockshower över hela landet. Hösten 2018 släppte Bröderna sitt andra album Nere hos Beng-Ha. Intresset för Pistvakt har ökat lavinartat (ursäkta fjäll-vitsen) och barn som vuxna vallfärdar till brödernas spelningar.

Så hörni, spänn på er danspjäxorna och ta er till Djurgården, för med hitsen Har du nånsin sett en ren, Vrid baks tiden, 2 4 6 8 Bäverhojt och en hel radda andra stänkarklassiker så lovar vi att nog pörskan blir det gaj och partaj på Cirkus!


Längd: 1h och 45 min
Arrangör: Artistkontoret

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-12-18 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: