Opeth

CirkusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Opeth är de svenska metalgiganterna som brutit ny mark sedan debutalbumet Orchid från 1995.
Snart är bandets efterlängtade trettonde studioalbum här. In Cauda Veneum släpps 27 september och kommer att finnas i två versioner: en på svenska och en på engelska. Efter det åker bandet, ledda av Mikael Åkerfeldt, ut på turné! Och 13 januari intar giganterna anrika Cirkus i Stockholm!

Biljetter släpps 3 september kl. 09.00 via LiveNation.se

Svenska Opeth är idag kända långt utanför Sveriges gränser. Progressive metal kan knappt nämnas utan att också nämna Opeth. Bandet bildades 1989 och har under hela 90-talet och fram till idag varit bland de mest hyllade och omtyckta banden i genren. Ledda av sångaren Mikael Åkerfeldt har bandet sålt slut arenor och turnerat världen över och gjort sig kända för sina episka, långa och vackra verk som trollbinder en publik, både genom hörlurar och live.

I somras gjorde bandet en hyllad spelning på festivalen Borgholm Brinner - kurerat av nära vännerna In Flames. Där fick publiken höra lite smakprov på kommande skivan - och baserat på det och låtarna Dignity och Heart In Hand så kan vi förvänta oss ett nytt unikt epos - signerat Opeth!

Konserten på Cirkus i januari lär bli något alldeles speciellt. Vi längtar!

Datum 2020
13 januari - Cirkus, Stockholm

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-01-13 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: