Menu

Björn Rosenström - En Show Som Är Sådär.....

Stockholm

Cirkus
fredag, 20 december 2019 kl:20:30

Björn Rosenström är juristen som i slutet på nittiotalet sadlade om till artist efter att han han utan vare sig skivbolag eller marknadsföring gjort succé med sitt egenhändigt hopsnickrade och numera kultförklarade album ”Låtar som är sådär….”.

Med låtar som Lennart, Lurad, Ragnar, Gunilla, Egon och inte minst Raggarrock (Pojkarna som busar) tog han hela Sverige med storm och har alltsedan dess turnerat land och rike runt tillsammans med sina vänner och ständiga följeslagare i ”Det Jävla Bandet”.

Sju fullängdsalbum och ett par samlingsalbum har hunnits med sedan starten.

Med sina klassiska allsångshits bjuder Björn och Det Jävla Bandet alltid på fantastisk stämning och ett rejält party. Programmet ramas kvällen till ära in av en Peter Siepen i högform som bjuder på både förfest och efterfest i samband med konserten.

Kvällen på Cirkus kommer bli något ni sent ska glömma. Häng med på årets skönaste fest innan det blir dags att checka in julen på allvar!

Längd: 2,5 h

FÖRFEST MED PETER SIEPEN kl 20.30
BJÖRN ROSENSTRÖM kl 21.30
Efterfest med Peter Siepen i Cirkus Restaurang från ca 23.00

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

fredag, 20 december 2019 kl: 20:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad