Menu

Häxorna I Eastwick

Stockholm

Cirkus
fredag, 31 januari 2020 kl:19:30

Efter succén med The Phantom of the Opera är det nu dags för Peter Jöback att göra huvudrollen i nästa stora internationella musikal på Cirkus i Stockholm.
Musikalen Häxorna i Eastwick produceras i samarbete med en av världens största musikalproducenter, Cameron Mackintosh, som står bakom succéer som Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera, Hamilton, Miss Saigon och många fler.

Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna. Nu har den prisade musikalen uppdaterats och kommer i sin nya version ha premiär i Stockholm den 19 september 2019. Peter Jöback ser ni i rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Darryl Van Horne – mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen.
De tre kvinnorna, som på olika sätt är missnöjda med män men också väldigt olyckliga utan dem, är nyskilda musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo) och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Rosenberg). Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden. Är det verkligen en slump att Darryl dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden och är han i själva verket så underbart charmig och förtjusande som det från början verkar?
En efter en förförs kvinnorna av hans mystiska sätt, och plötsligt väcks oförklarliga krafter till liv i kvinnorna och oanade vändningar tar vid…

Ett kraftfullt äventyr utlovas i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger, långt bortom din vildaste fantasi. Medverkar gör också välkända ansikten som Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord tillsammans med en stor ensemble och orkester.


Längd: 2h 35min ink pausA Musical Comedy by JOHN DEMPSEY and DANA P ROWE
Svensk översättning: Edward af Sillén och Daniel Réhn

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

fredag, 31 januari 2020 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad