Menu

Miss Li

Stockholm

Cirkus
torsdag, 5 mars 2020 kl:19:30

Miss Li klar för vårturné 2020!

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister. Efter att ha turnerat höst, vinter och vår med senaste plattan A Womans Guide To Survival rykande färsk i bagaget är hon dessutom högaktuell som en av de tre fasta, återkommande artisterna i årets upplaga av Så Mycket Bättre, som hade premiär i lördags på TV4. I vår åker hon äntligen ut på turné igen – premiären äger rum i Jönköping 13 februari och Miss Li med band besöker sedan 16 städer i Sverige. Biljetterna släpps på onsdag kl 12:00!

– Den gångna sommarturnen kändes fetare än nånsin och jag kan inte bärga mig tills jag får åka ut på vägarna igen! Dessutom, med Så Mycket Bättre i ryggen ska det bli så himla kul att få blanda in nya tolkningar i settet, säger Miss Li.

Mellan hösten 2016-2017 släppte Miss Li hela 6 singlar och 1 fullängdsalbum. Skivan ”A Woman’s Guide To Survival” hyllades av både press så väl som publik, och mega-hiten ”Beautiful” åtnjöt en placering på Svensktoppen i ett helt år – maxgränsen för hur länge en låt får ligga där.

Kort efter albumsläppet 2017 packades väskorna fulla med scenkläder och Miss Li begav sig ut på en kritikerrosad vårturné som liksom aldrig riktigt tog slut – som en av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade liveakter fortsatte Miss Li och bandet ut på lika hyllade sommar- och höstturnéer kort därpå.

I början av sommaren 2019 släpptes singeln ”BLOMMORNA”, signerad Miss Li och ingen mindre än Petter. Låten var ett naturligt samarbete som färdigställdes kort innan de båda åkte iväg till Gotland och inspelningen av det som är årets upplaga av TV4-programmet ”Så mycket bättre”, där Miss Li och Petter – tillsammans med Magnus Uggla – utgör den ”fasta” trion medverkande i varje program under hösten.

Just nu jobbar Miss Li – tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – flitigt i studion, både med eget material och med låtar till världsartister – men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge. Till våren är det dags att möta Sverige igen, och sprillans nytt material utlovas på scen.

Biljetterna till vårturnén släpps på onsdag klockan 12:00 och säljs via www.blixten.se/miss-li.
Turnéplan – Miss Li, våren 2019

13 feb – Jönköpings Konserthus
14 feb – Helsingborg, The Tivoli
15 feb – Lund, Mejeriet
22 feb – Uppsala, UKK
28 feb – Norrköping, Arbis
29 feb – Vara Konserthus
05 mar – Stockholm, Cirkus
06 mar – Kalmar, Kalmarsalen
12 mar – Linköping Konsert & Kongress Garden
13 mar – Göteborgs Konserthus
14 mar – Trollhättan, Apollon
20 mar – Sundsvall, Aveny
21 mar – Gävle Konserthus
27 mar – Västerås Konserthus
28 mar – Falun, Magasinet
03 apr – Luleå, Kulturens Hus
04 apr – Umeå, Väven

Skrivet om Miss Li live

Det bästa du kan se på en scen i vår”
- Kulturbloggen

”Miss Li manglade Uppsalapubliken”
- Upsala Nya Tidning

”Miss Li slår strike efter strike på Falun Bowling & Krog […] Trycket i lokalen har aldrig varit högre.
- Dalarnas Tidningar

Magiskt - Miss Li!
- Hallandsposten

Det bjuds på soul, jazz, rag-time, reggae och indiepop och allt där emellan, och det är inte många som kan röra sig så friktionsfritt mellan olika genrer som Miss Li.
- Nya Wermlands-Tidningen

Ett par låtar in på spelningen är hela publiken febersmittad och groggy. [...] Miss Li levererar ett set som för alltid tagit sig in min själ.
- Corren

Smäktande epos i stillsamt mak blandades hejdlöst med cirkuspop och vad som redan blivit coverklassiker ifrån Så mycket bättre. Allt utan skarv och med en sjuhelsikes karisma från såväl band som artisten i fokus. En av våra, för tillfället, absolut största.
- Lidköpingsnytt

Pardon my French men fy fan i helvetes jävlar så bra Miss Li är!
- Dala-Demokraten

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se


Miss Li
2024-07-25 18:00:00
Blandat, BORGHOLM, Borgholm Slottsruin



Miss Li
2024-07-31 17:00:00
Blandat, BURGSVIK, Grå Gåsen



Miss Li
2024-08-02 19:30:00
Blandat, LANDSKRONA, Citadellet Landskrona



Miss Li
2024-08-31 20:00:00
Blandat, HUSKVARNA, Utescenen, Huskvarna Folkets Park

Datum / Tid

torsdag, 5 mars 2020 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad