Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Inställt!
kl: 20:00

Blåljusgalan 2020

CirkusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Söndagen den 17:e maj 2020 presenterar vi Blåljusgalan på Cirkus i Stockholm. Vi viker kvällen för alla våra hjältar som 24/7 arbetar för våra medmänniskors välmående och säkerhet.

Det blir en färgsprakande föreställning på Cirkus med Sveriges artistelit. Blåljusgalan kommer under galan dela ut priser inom olika kategorier för insatser inom blåljus och för arbetet med barn under året 2019. Vi kommer att hedra de som längre inte finns kvar. Det blir en helkväll som kommer att beröra alla sinnen och känslor. En föreställning för alla med fokus på musik.

Syftet med Blåljusgalan är att belysa och hedra blåljusyrkena och visa vår uppskattning till de som kommer när nöden är som störst. Genom stiftelserna bakom Blåljusgalan och deras arbete kan vi stödja och rädda de som räddar dig och de barn som drabbas av olyckor. Vi enar, samverkar och hyllar de viktiga samhällsfunktionerna Sveriges Blåljuskår utgör.

Blåljusgalan 2020 är helt ideellt och arrangeras av Föreningen Blåljusgalan med huvudmän från: Stiftelsen Blåljus i samverkan, Stiftelsen Zonny och Brandmännens Cancerfond.

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-17 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: