Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 19:30

Chris Kläfford

CirkusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Publiken har tagit Chris Kläfford till sina hjärtan och i mars 2020 intar han scenen på Cirkus i Stockholm!

Chris vann Idol 2017 efter ett enormt stöd från TV-tittarna som drabbats av hans känsliga tolkning av “Imagine”. När han släppte egen musik gick det minst lika bra då debutsingeln “Treading Water” sålde platina och tog sig direkt upp på förstaplats på Spotify.

När han tog med sig musiken ut på vägarna blev Chris snabbt en av landets absolut mest efterfrågade artister och han reste land och rike runt.

Sommaren 2019 var Chris Kläfford support till Gyllene Tider på deras stora avskedsturné, samtidigt som han medverkade i Americas Got Talent. Där tog han sig enda fram till semifinal och hans auditions YouTube-klipp har setts av över 40 miljoner människor.

I mars 2020 väntas äntligen en helt egen spelning på anrika Cirkus!

Längd: ca 1,5 timme utan paus
Arrangör: United Stage

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-03 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: