Menu

Thomas Stenström - Dreamer

Stockholm

Cirkus
söndag, 1 januari 2023 kl:19:00

Flyttat event! Köpt biljett gäller till nya datumet. Mer information har skickats den 22/12-21 till alla biljettköpare (till den mailadress som användes i samband med biljettköp).

En hälsning från Thomas Stenström:
Vi måste tyvärr flytta på våran spelning på Cirkus igen, det var såklart väntat och jag hoppas att ni förstår. Den här spelningen är inte en spelning för mig längre, det har blivit en symbol på att när vi väl kan genomföra den så är den här skiten kanske över. En liten eld där långt borta i mörkret. Hoppades på att vi kunde starta nästa år med den elden , och visst, det kanske var en chansning, men jag kommer fortsätta betta på hoppet till den dan jag dör. Vi ses 8 maj! Tills dess, ta hand om varandra! p.s, anledning till min radioskugga är bla att jag ibland bara måste va tyst, men mest för att jag skrivit en ny skiva som snart är klar d.sThomas Stenströms 2019 har präglats av flitigt turnerande och en mängd stilsäkra musiksläpp. Uddevallasonen har sedan februari i år – utöver släpp av både en EP och ett album – hunnit med ett idogt turnerande över hela Sverige. På mindre än ett år har Stenström alltså utökat sin repertoar med mängder av sprillans nytt material och återigen erövrat Sveriges livescen – och denna milstolpe firar vi med ett exklusivt gig på Cirkus i Stockholm!

– Milstolpe. Det är vad den här konserten är. Jag mitt band och min publik har gjort flera hundra konserter tillsammans, och Cirkus känns som en avslutning och en nystart på samma gång, hälsar Thomas Stenström.

Efter en kortare tids tystnad var Thomas Stenström tillbaka med besked i februari 2019 – och året skulle knappast lämna mycket övrigt att önska. En fullspäckad release- och turnekalender har under året mynnat ut i EP:n ”Uddevalla dreamer, del 1”, plattan ”Dreamer” och närapå 30 gig runt om i landet.
I februari 2019 var det singeln ”Adios Amigo” som utgjorde startskottet för upptakten till det som kom att bli EP:n ”Uddevalla dreamer, del 1”, och efter en intensiv sommarturne var det med singeln ”Nån Annan” som upptakten inför albumsläppet ”Dreamer” den 8 november drog igång.

Kort sagt – 2019 har varit Thomas Stenströms år. Mängder av musik har släppts, konsertlokaler har satts i gung och Gröna Lund har fyllts till bredden. Den 6 och 7 december satte Thomas Stenström punkt för vår-, sommar- och höstturnen med 2 gig i hemstaden Uddevalla till ett hejdundrande publiktryck och hyllningar både från press och publik. ”Stenström gav Uddevalla bästa kicken i stan”, skriver Bohusläningen.

- Cirkus kommer bli övermäktigt, det är en sjukt häftig scen att äntligen få chansen att spela på och vi kommer satsa ALLT på att göra det så fett som det bara går, i allt från ljus till ljud, extra allt! KOM! säger Thomas.

Lyssna på albumet ”Dreamer”
https://thomasstenstrom.lnk.to/Dreamer

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

söndag, 1 januari 2023 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad