Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Inställt!

Dj Koze - A Night At The Cirkus

CirkusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Kontakt presenterar

* DJ KOZE - A NIGHT AT THE CIRKUS | THE BIG MASQUERADE *

Nu bjuder vi in dig till en riktig specialare! Gänget bakom Kontakt kommer under 2020 göra ett fåtal unika fester på olika platser och vi börjar i maskeradens tecken med A NIGHT AT THE CIRKUS.

Kära ni, en magisk natt är på ingång! För endast en natt tar vi över Cirkus i Stockholm och ställer till med maskeradfest där du spelar den viktigaste rollen av alla. Lämna ALLT vad hämningar och fördomar heter bakom er och förlusta er i cirkusens magiska värld. Vi vill att ni svirar om totalt och kommer till Cirkus och sätter färg på Valborgsnatten som en helt ny varelse. Tillsammans förvandlar vi kvällen till en varieté utan dess like. Anything goes, inga regelverk och ramar gäller. Det är dig vi vill ha! Det är du som betyder mest!

För att göra kvällen fulländad har vi bjudit in den tyska beduinen som reser världen över för att sprida kunskap och glädje med sin karisma och musik. Låt oss presentera vår och er favorit för kvällen, ingen mindre än fantastiska DJ Koze! Ingen har missat glädjeruset PICK UP och under denna kväll kommer maestro Koze inte göra någon besviken. Cirkusfamiljen är inte fulländad där. Inom kort kommer vi presentera fler cirkusartister som under 30 April kommer till oss för att sprida glädje.

Vi hoppas ni är beredda. Biljetterna släpps nu på måndag 23 December kl 10:00. Säkra din biljett tidigt så du är garanterad en plats hos oss. Vi syns snart på Cirkus!

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Åldersgräns: 20 år
Längd: ca 3h

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-04-30 22:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: