Menu

Leda Bra Eller Leda Bäst

Stockholm

Cirkus
tisdag, 20 oktober 2020 kl:19:00

Köpt biljett gäller till nya datumet. Mer information om biljetter kommer inom kort till den mailadress som användes i samband med biljettköp.

Vill du leda bra eller leda bäst?

Välkommen på föreställningen som hjälper dig att hitta nyckeln till ditt och dina medarbetares hjärta
Tänk om att leda andra handlar om att leda dig själv. Tänk om det är sårbarhet som ger dig och dina medarbetare styrkan att lyckas. Och tänk om det är en kärleksfull attityd till kunderna som automatiskt gör företaget framgångsrikt. Om du vill komma till insikt om vad livet verkligen handlar om, då kommer Peppes föreställning att förändra ditt liv för alltid.

8 hemligheter som får dig och dina kollegor att blomstra fullt ut. På riktigt.

På Peppes första dag som försäljningsdirektör på tidningen Metro sa koncernchefen, ”Välkommen till Metro. Nu vill jag att du sparkar alla säljare”. Säljkåren låg på 27 och sista plats i branschen den dagen. Fyra månader senare låg säljkåren på andra plats. Ett år senare var de etta. Ingen säljare fick sparken. På MTG missade Peppe inte ett enda kvartalsmål på sex år och skapade en tillväxt på över 300 % i en bransch som i princip stod stilla. Omöjligt sa många. Ett mirakel sa andra. Men det är inget av dem. Det är åtta enkla steg. Följ stegen så kommer du och dina kollegor att blomstra fullt ut både i karriären och i privatlivet.

Lev dina drömmar och bli ostoppbar
Den här föreställningen är främst för dig som är ledare, men även för dig som är privatperson och vill ta nästa steg i din utveckling. Vill du få saker att hända på riktigt? Vill du leva dina drömmar? Vill du skapa resultat som andra säger är omöjligt?

Ja, då ska du definitivt beställa din biljett nu. Och det spelar ingen roll att det är ekonomisk kris eller att Corona härjar i hela Sverige. Med rätt attityd, rätt kunskap och rätt inställning kan du lyckas oavsett vad som händer i samhället. Peppe vet det på riktigt. Han har både tagit sig ur djupa kriser och skapat framgångsrika företag och team under de senaste 35 åren.

Om det är någon du vill ha vid din sida när det blåser upp till storm, så är det Peppe. Låt honom hjälpa dig leva dina drömmar och bli ostoppbar oavsett hur jobbigt det är just nu.
Blotta dina sämsta sidor och bli mer framgångsrik än någonsin

Livet är inte alltid en dans på rosor. Det kan Peppe intyga. Vid ett tillfälle satt han i sin bil, tog av sig bilbältet och tryckte gasen i botten. Han hade bestämt vilket betongblock som skulle ta hans liv. Men bara någon sekund innan hans liv var över fick han en insikt och trampade så hårt han kunde på bromspedalen. Däcken skrek. Pulsen var på max. Han var millimeter från döden. Och den insikten är att du måste vara modig nog att blotta dina sämsta sidor för att dina bästa sidor ska kunna sjunga ut i full blom. Peppes historia är både fängslade och inspirerande men framförallt kommer han att ge dig konkreta råd om hur du kan bli hur framgångsrik du vill. Och hur du kan nå nästan alla mål du sätter. Bara du själv vill.

Beställ dina biljetter nu!

Fyra hundra biljetter har redan köpts av Peppes sponsorer. Passa på att beställa dina biljetter du också. Du kommer få en kväll med skratt, tårar, insikter och kunskap som tar dig från där du är idag till dit du vill vara snabbare än du vågat drömma om.

Välkommen till en föreställning du aldrig kommer att glömma!

Så här säger Peppes kunder
”Tack Peppe, din föreläsning levererade över all förväntan. Den var rolig, utmanande, överraskande och lite sorglig. Du bjöd verkligen på dig själv samtidigt som du kom med nyttiga budskap som alla behövde höra. Alla var så nöjda och ville att du skulle prata ännu längre. Vi kommer att rekommendera dig till alla som vill ha en pepp-föreläsning!”
Sara Pontander – Kilroy

”Jag blev helt tagen och ögonen tårades sig! Det var ett riktigt uppvaknade - en käftsmäll (om man ska prata lite fulspråk…)! Hoppas kunna få ta del av fler föreläsningar av dig, din entusiasm och passion för det du gör smittar. Från botten av mitt hjärta - TACK!”
Susann Markow

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

tisdag, 20 oktober 2020 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad