Menu

Grease – På Turné

Stockholm

Cirkus
tisdag, 5 januari 2021 kl:19:00

Köpt biljett gäller till nya datumet. Mer information om biljetter kommer inom kort till den mailadress som användes i samband med biljettköp.
Du kan också hålla dig uppdaterad på www.greasethemusical.se

Nu åker succémusikalen Grease från Nöjesteatern i Malmö ut på turné.

När Grease nu ger sig ut på turné i Sverige åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på ända från Luleå till Karlskrona.

Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen!

För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightning, Youre the One That I Want och We Go Together.

I Grease träffar Danny spelad av Anton Hagman sin Sandy, Caroline Johansson Kuhmunen, i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan, som med fast hand drivs av Rektor Luych, spelad av Lotta Engberg, visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på.

Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

Längd: ca 2 tim och 45 min inkl paus.

Arrangör: Julius Production

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

tisdag, 5 januari 2021 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad