Menu

Pippi På CirkusStockholm

, Cirkus
torsdag, 8 juli 2021 kl: 16:00

bPIPPI PÅ CIRKUS flyttas till sommaren 2021 pga av rådande läge med covid-19./b

Befintlig föreställning:
2020-07-02 kl. 16.00
Flyttas till nytt datum:
2021-07-08 kl. 16.00

Köpt biljett gäller till det nya datumet. För dig som har meny inkluderat i biljetten, kommer detsamma att ingå på nya datumet.
Biljettköpare kommer inom kort att kontaktas via mail på den mailadress som uppgavs vid bokningstillfället.
Har du bokat dina biljetter via ett resebolag, bussbolag eller hotell så kommer de att kontakta dig.Kom och fira Pippis 75-årsjubileum med oss på anrika Cirkus i Stockholm!

Björn Ulvaeus, Pop House, Cirkus och Astrid Lindgren Aktiebolag firar sommaren 2020 Pippi Långstrumps 75-årsjubileum genom att sätta upp en sprakande, musikalisk cirkusföreställning i samarbete med Cirkus Cirkör – PIPPI PÅ CIRKUS.

Rekommenderad åldersgräns 7 år.
Barn från 2 år är välkomna, men samtliga gäster måste inneha egen biljett och egen sittplats.
Inga spädbarn. Från 13 år köps ordinarie biljett.

Premiär: 26 juni 2020

Längd: Ca 1 tim 15 min (ingen paus)

Björn Ulvaeus är exekutiv producent och ansvarar för föreställningens sångtexter till musik av Benny Andersson med flera. Musiken kommer att framföras live av en flygande cirkusorkester.

För cirkusregi står Cirkus Cirkörs grundare, regissör och konstnärliga ledare Tilde Björfors och vid sin sida har hon Maria Blom, regissör och dramatiker, som ansvarar för föreställningens personregi. Ansvarig för föreställningens scenografi och kostymdesign är Magdalena Åberg.

Tillsammans med Björn Ulvaeus har Maria Blom och Tilde Björfors skrivit föreställningens manus, som är baserat på Astrid Lindgrens berättelse om när Pippi, Tommy och Annika gick på cirkus och träffade cirkusprinsessan Miss Carmencita, lindanserskan Elvira och världens starkaste man Starke Adolf.

a href=https://pippicirkus.se/ target=_blankLäs mer: pippicirkus.se/a

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Datum / Tid


2021-07-08 16:00

Plats

Cirkus
Stockholm, Djurgårdsslätten 43-45

Typ

Övrigt

Kostnad

295kr - 795kr

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad