Inställt!

Stjärnklart 2020

CirkusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Exklusivt, coronasäkrat och stjärnspäckat – Stjärnklart 2020

Äntligen slår vi upp dörrarna till årets självklara julfest Stjärnklart 2020 på anrika Cirkus i Stockholm – och SOM vi har väntat på att få möta er, publiken!

Vi är så glada, att mot alla odds, få presentera årets fenomenala Stjärnklart-gäng!
Ni kommer att få njuta av fantastiska Andreas Johnson, grymma melodifestivalvinnaren Robin Bengtsson och två av Sveriges vassaste sångerskor - Wiktoria med den magiska rösten och Idolfinalisten och stjärnskottet Hanna Ferm.

Bjud in kunder, kollegor, vänner och familj till en oförglömlig upplevelse. Kvällen kommer att vara fullspäckad med glitter, hits, humor, god mat och en stämning utöver det vanliga. Det blir helt enkelt en helkväll av högsta kvalité - och självklart under Coronasäkra förhållanden!

Vi garanterar en lyckad kväll med en show ni sent kommer att glömma, kombinerad med noggrant utvald mat och dryck. Som ni förstår finns det inte biljetter i överflöd så skynda att säkra din plats!

Varmt välkomna till Stjärnklart 2020!

Kategorier:
Premium Salong 1315 kr
Njut av högklassig underhållning från första parkett med Stjärnklarts lyxigaste placering. Kvällen börjar med en välkomponerad showmeny med något för alla smaker och en italiensk touch. Showen upplever ni sen från ert middagsbord, med bästa plats i salongen.
Efter showen är ni välkomna till Cirkus Restaurang för härligt barhäng, exklusivt för er med Premiumbiljett.
Ankomst från kl. 18.00, senast kl. 19.00

Hasselbackens Julbord 1385 kr
Inled kvällen med riktigt härlig julstämning och ett klassiskt julbord på Hasselbacken. Vi välkomnar er till en julpyntad och charmig byggnad som är ett självklart inslag för att komma i stämning inför julen. Julbordet på Hasselbacken är något för alla, vare sig man är ute efter det traditionella med svenska julklassiker som köttbullar och Janssons frestelse, eller något mer nyskapande som Hasselbackens rostade pumpa och morot med chili, ingefära, sesamfrön och spenat samt flera andra vegetariska och veganska rätter. När kaffet är avklarat traskar ni över till Cirkus och festar vidare till showen från era läktarplatser.
Ankomst Julbord kl. 18.00, ankomst Cirkus för show kl. 20.00

Pga. rådande restriktioner kan endast ett fåtal ojämnt antal biljetter köpas online. Max 20 per köp.
Behöver du hjälp att boka större sällskap eller ojämnt antal, kontakt biljettbokningen, se kontaktuppgifter a target=_blankhref=https://www.stjarnklart.se/Stjrnklart/a

Längd ca 80 min, ingen paus.

Åldersgräns 18 år, 13 år med målsman.

Läs mer på: a target=_blankhref=https://www.stjarnklart.se/Stjrnklart/a

För gruppbokning kontakta: biljettkassan@cirkus.se

Vi reserverar oss för myndigheternas beslut om ev. restriktioner.
Vid inställt evenemang återbetalar vi dina biljetter exklusive den serviceavgift som Ticketmaster tar ut vid köp. Serviceavgiften ligger på 45-60kr/biljett och är inkluderad i priserna som presenteras ovan.


Meny som ingår i Premium- och Restaurangpaketen:
• Tryffelpopcorn med parmesan
• Pumpasoppa med bröd och tre olika tapenader
• Generös bricka med läckra charkuterier, ostar, picklade grönsaker, focaccia, grissini, hemgjord marmelad, marinerade oliver, kronärtskockor…
• Tomat- och mozzarellasallad
• Risonisallad med tryffel och bakad tomat
• Chokladtryffel

Med reservation för ändringar. Vegetariska alternativet kommer med frittata.

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-11-28 20:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: