Menu

Art

Stockholm

Cirkus
tisdag, 19 oktober 2021 kl:19:00

Grand finale: Sista föreställningen av ART med Johan Rheborg, Henrik Schyffert och Per Andersson – på Cirkus 19 oktober 2021

“ART” som regisseras av Edward af Sillén, är ett komiskt drama om vänskap och har hyllats både efter sin första framgångsrika, utsålda vår på Rival – och för turnén utmed landets vägar innan 2020 års pandemi flyttade de kvarvarande datumen framåt i tiden.

Nästan tre år efter att uppsättningen hade premiär är det den 19 oktober 2021 dags för ensemblen att inta Cirkus stora scen för en sista föreställning.

Pjäsen, som är skriven av Yasmina Reza, tar avstamp i en mycket dyr och till synes helt vit tavla. Med klarhet, en stor dos humor och en oerhört stark lyhördhet för relationsdynamik får tavlan symbolisera vänskapen mellan tre vänner, deras relation och hur år av bristande kommunikation kan påverka en vänskapsrelation.


Arrangör: a target=_blankhref=http://www.blixten.seBlixten & Co/a

 

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

tisdag, 19 oktober 2021 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad