Menu

Pernilla Wahlgren har hybris

Stockholm

Cirkus
lördag, 17 september 2022 kl:20:30

Flyttat event! Köpt biljett gäller till nya datumet. Mer information om biljetter har skickats till den mejladress som användes vid köpte av biljetterna.

Hon Kom
Hon Sågs
Hon Sponsrades

Pernilla Wahlgren har Hybris

Efter att ha firat sina 40 år på scen och 50 år på jorden i ett födelsedagskalas som pågick i ett och ett halvt år med 135 000 av hennes närmsta vänner fick inte Pernilla Wahlgren nog. Trots att ensemblen försökte stoppa henne hade hon en storslagen premiär på Cirkus, Stockholm den 23 januari 2020 med föreställningen Pernilla Wahlgren har hybris.

Så åter igen har hon än en gång med sig sina vänner Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson, Kim Sulocki och Linus Wahlgren i en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo. Pernilla Wahlgren har Hybris regisseras av Edward af Sillen.

”Pernilla Wahlgren har hybris” har kritikerrosats av både recensenter och publik och sålt över 170 000 biljetter.

Arrangör: Lifeline
Längd: 1h 40min


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Datum / Tid

lördag, 17 september 2022 kl: 20:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad