Menu

Yes

Stockholm

Cirkus
söndag, 28 maj 2023 kl:19:30

Flyttat event! Köpt biljett gäller till nya datumet. Mer information om biljetter har skickats 21/4-22 till den mailadress som användes i samband med biljettköp. Om du inte kan gå det nya datumet kan du återlösa dina biljetter (exkl. serviceavgift) genom att ta kontakt med Cirkus på tickets@cirkus.se. Sista dag för återköp är den 21 maj 2022. Glöm inte att skriva med ditt bokningsnummer.


Ett av de mest innovativa banden inom progressiv rock och rent av legender inom sin genre – nu står det klart att YES tar sin ”The Album Series Tour 2021” till Europa och Sverige! Den 28 maj 2023 intar ikonerna den anrika scenen på Cirkus i Stockholm.

Sedan starten 1968 har YES betraktats som ett av de mest innovativa, influerande och mest älskade banden inom rockmusikens historia. Under 1970-talet producerade de banbrytande album vars musik och innehåll skakade om rockvärlden. Bandet har under årens gång vunnit en Grammy, fått flertalet Grammy-nomineringar, sålt över 50 miljoner skivor och intagit en stolt plats i Rock And Roll Hall Of Fame.

Under nästa år står det klart att YES kommer med sin ”The Album Series Tour” till Storbritannien och Europa och turnen är en utökning från förra årets hyllade #YES50 Anniversary Tour. Med en stor HD-videovägg i bakgrunden kommer YES att framföra en show bestående av två set där den första delen innefattar de klassiska favoriterna från YES’s omfattande låtskatt.

Under showens andra del kommer bandet därefter att spela det hyllade ”Relayer” albumet i sin helhet som är ett av deras mest distinkta album.”Relayer” är deras sjunde studioalbum och kom att sätta ton för en ny och vassare musikalisk riktning för bandet. Albumet släpptes 1974 och blev en stor succe och klättrade högt upp på topplistorna i både Storbritannien och USA.

Den 28 maj 2023 kommer alltså de hyllade legenderna YES till Cirkus i Stockholm med sin ”The Album Series Tour”.

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

söndag, 28 maj 2023 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

565kr - 1120kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad